'Pes ettim' diyen Şamil Tayyar'a Mehmet Metiner'den Flaş Cevap

Önceki akşam yaptığı bir açıklama ile flaş bir çıkış yapan Şamil Tayyar'ın bu çıkışına AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'den yanıt geldi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
'Pes ettim' diyen Şamil Tayyar'a Mehmet Metiner'den Flaş Cevap

Önceki gün yayımlanan son Kanun Hükmünde Kararnameler ile rektör adayı olarak gösterdiği akademisyenin ihraç olması sonrasında sosyal medyadan bir açıklama yapan AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, 'Pes ettim, artık yokum" demişti. amil Tayyar'ın bu açıklamaları gündemde çok konuşldu.

Şamil Tayyar açıklamasının tamamında şu ifadeleri kullandı: "FETÖ halen iş başında, herkes kör ve sağır, mücadele raydan çıktı, AK Parti eliyle AK Parti'nin altı oyuluyor, yazıklar olsun", "Pes ettim, artık yokum."

Şamil Tayyar'ın bu çıkışı sonrasında AK Parti Milletvekilli Mehmet Metiner' bir açıklama yaptı. Metiner konu ile ilgili yaptığı açıklamasında Şamil Tayyar'a cevap verdi. Mehmet Metiner şöyle yazdı:

"Şamil kardeşim pes etmek ne demek? Bize yakışır mı hiç yokum demek? Reis varolduğu sürece sorun yok. Ölümüne arkasındayız Reis'in. Reis hiç kimsenin mücadelemizi raydan çıkarmasına ve partimizin dibini oymasına asla izin vermez. Reis'e bağlılığımız ve güvenimiz tam!"

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.