Peugeot’dan Yeni Elektrikli Araç Sinyali! İki Yıla Kalmadan Yeni Elektrikli Araç Geliyor

Dünyanın en büyük araç üretim firmalarından olan Peugeot’un yeni elektrikli araçları da üreteceği belirtildi.

Yayınlanma:
Peugeot’dan Yeni Elektrikli Araç Sinyali! İki Yıla Kalmadan Yeni Elektrikli Araç Geliyor

Bu alanda ön plana çıkan firmanın daha öncesinde birçok farklı elektrikli araç üretimi yaptığı görüldü. Günümüzde birçok farklı arabanın seri üretimini yapan firma özellikle son iki yıl içerisinde daha çok elektrikli araçlara yoğunlaştı. Elektrikli araçların farklı modellerini çıkaran firma bu alanda diğer dünya devleriyle yarışıyor. Yeni elektrikli araçların sinyalini veren firmanın önümüzdeki yıllarda bu alanda üretim yapacağı belirtildi.

Önümüzdeki iki yıl içerisinde 308, 308 SW ve 408’in de tamamen elektrikli olan modellerinin çıkarılması planlanıyor. Farklı teknolojik özellikleri ile sektörde yarışmayı hedefleyen Peugeot’un önümüzdeki yıllarda özellikle elektrikli araç sektörüne imza atacağı görülüyor. İki farklı yeni araç modelini çıkarması planlanan firmayla ilgili gelişmeler ise yeni yeni açıklanıyor. Buna göre 2025’e kadar aktif olarak iki tam elektrikli aracın seri üretime geçmesi beklenmektedir. STLA mimarisine uygun olacak olan bu araçların 2025’te yollarda olacağını söylemek mümkündür.

153021684-peugeote-20811zon.webp

Peugeot Pazar Payını Arttırıyor!

Elektrikli araç sektöründe yer alan firmaların sayısı oldukça azdır. Son yıllarda giderek gelişen elektrikli araç sektöründe Peugeot’ta yer alacağını açıkladı. Özellikle 2024 ve 2025 yıllarında tam elektrikli araç modellerinin sinyalini veren firma artık tamamen elektriğe dayanan araçları üretecek. Elektrikli araçlarına ekleyeceği teknolojiyle birlikte diğer firmalarla yarışmayı planlayan Peugeout’un pazar payının da daha yüksek seviyelere çıkması bekleniyor. Henüz tam elektrikli aracı bulunmayan firma önümüzdeki iki yıl içerisinde bu alanda da araçlarını üreteceği belirtildi.

Elektrikli araçların içerisinde kendi teknolojisini kullanan Peugeout üç farklı model için tam elektriğe geçileceğini açıkladı. Şu an için altyapısını hazırlayan firmanın aynı zamanda sektördeki değişikliklerden de faydalanacağı belirtiliyor. Her geçen gün kendini geliştiren araçla ilgili birçok farklı özellik ortaya atılsa da resmi açıklama henüz gelmedi. Tek bilinen açıklama ise araç modellerinin tamamen elektrikli olacağı yönündeydi. 2024 ve 2025 yıllarında birer tane elektrikli araç modelini piyasaya sunması planlanan Peugeot için yüz binlerce araçlık üretim tesisleri de inşa ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.