PFDK'den üç büyüklere ceza yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi.Cezaları...

Yayınlanma:
PFDK'den üç büyüklere ceza yağdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi.

Cezaları sıraladı

Beşiktaş'a merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜNÜ KUZEY ÜST A, B, C bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi. Siyah beyazlı kulübe 425 bin TL para cezası kesildi.

Fenerbahçe'ye taraftarın neden olduğu saha içi olaylar, çirkin, kötü tezahürat ve son olarak merdiven boşluklarının boş bırakılmaması sebebiyle ve bu eylemin bu sezon içinde 4. kez gerçekleşmesi sebebiyle sarı lacivertli kulübe 348 bin 500 TL para cezası kesildi.

Galatasaray'a taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ve bu olayın aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleşmesi sebebiyle 100 bin TL ceza kesildi.

PFDK verilen cezaların yanında Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası verdi. Konuyla ilgili kulüplerden herhangi bir basın açıklaması gelmedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.