Pixee Fox ve Rodrigo Alves Zahide Yetiş'in Programına Katıldı

Geçirdikleri bir dizi ameliyat ile gündeme gelen dünyaca ünlü isimlerden, çizgi film karakterlerine benzemek isteyen Pixee Fox ile ken bebeklerine benzemek isteyen Rodrigo Alves Zahide Yetiş'in programına katıldı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Pixee Fox ve Rodrigo Alves Zahide Yetiş'in Programına Katıldı

Dünyanın yakından tanıdığı Rodrigo Alves ve Pixee Fox Türkiye'ye geldi. Türkiye'ye gelen ünlü isimler Zahide Yetiş'in programına katıldı.

Brezilya'nın Sau Paulo kentinde yaşamakta olan 33 yaşındaki Rodrigo Alves, kendisini Ken bebeklerine benzetebilmek için toplamda 51 tane operasyon geçirdi. Ken bebeği olma hayali ile çıktığı bu yolda geçirdiği 51 operasyona toplamda 360 bin sterlin para harcayan (yaklaşık 1 milyon 728 bin TL) son olarak yüz gerdirme ameliyatı geçirdi.

Verdiği röportajda yüzünü artık hissetmediğini söyleyen  Alves açıklamasında, "İnsanlar benim bir ucubeye benzediğimi düşünebilir ama bu beni incitmiyor. Bazıları da gerçek olmadığımı, çizilmiş gibi yapay durduğumu söylüyorlar. Ama ben mutluyum. Popülerim, kendime güvenim var. İnsanlar sürekli bana dokunmak istiyor ve benle selfie çektiriyorlar. İlgi odağı olmayı seviyorum." sözlerini söyledi..

Alves ile birlikte programa katılan 26 yaşındaki Pixee Fox ise çizgi film karakterlerine benzeyebilmek adına kaburgalarını aldırdı ve göz rengini değiştirdi. Fox konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, beslenmesine çok dikkat ettiğini ve kesinlikle et yemediğini söyledi. Kuzey Carolina'da yaşamakta olan İsveç asıllı modelin oldukça büyük bir hayran kitlesi ve takipçisi bulunuyor. Sosyal medyada bir fenomen haline gelen canlı Barbie 200 bini aşkın takipçisine her gelişmeyi aktarıyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, magazin haberlerinden, Türkiye haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.