PlayStation 5 Can Sıkıcı Donma Hatası İçin Çözüm Bulundu

Playstation 5’te can sıkıcı bir hata olduğu ortaya çıktı. Oyunun ortasında donup kalmaya neden olan bu hata, oldukça basit bir çözüme sahip. Kol kırdıracak hatayla karşılaşmamak için bu basit çözümü uygulayabilirsiniz.Japon...

Yayınlanma:
PlayStation 5 Can Sıkıcı Donma Hatası İçin Çözüm Bulundu

Playstation 5’te can sıkıcı bir hata olduğu ortaya çıktı. Oyunun ortasında donup kalmaya neden olan bu hata, oldukça basit bir çözüme sahip. Kol kırdıracak hatayla karşılaşmamak için bu basit çözümü uygulayabilirsiniz.

Japon teknoloji devi olan Sony tarafından geliştirilen Playstation, günümüzdeki en popüler oyun konsollarından biri. Şirket tarafından yakın zamanda bir sistem güncellemesi yayınlandı ve PSN şeklinde bilinen Playstation Network için yeni hüküm ve sözleşmelerin kullanıcılarca onaylanması istendi.

Oyuncular, yeni sözleşmeye onay verdikten sonra oyun keyiflerine kaldıkları yerden devam edebiliyorlar. Ancak burada hiç beklenmeyen ve can sıkıcı bir sorunla karşılaşma riski var.

Playstation merkezli haberler ile bilinen bir site tarafından yapılan habere göre yeni güncelleme, bir hata ile geldi. Bu hata, sözleşmenin içindeki maddelerde ve hükümlerde değil, sözleşmenin sunum şeklinde. Bu hata nedeniyle oyunun ortasında donup kalınma gibi bir can sıkıcı durum yaşanıyor.

Can Sıkıcı Hatanın Çözümü Oldukça Basit

Online olmayan bir oyundayken bu hatayı aldığınızda, can sıkıcı bir durum yaşanmasına karşın veri kaybı bir durum olmuyor. Fakat online oyunlar için benzer ifadeleri kullanmak zor. Yaşanan hata sonrasında meydana gelecek veri kaybı, küçük çaplı sinir krizi geçirmenize neden olabilir.

ps5 can sıkıcı donma sorunu çözümü

Bu sorunu yaşamamak için oturumu manuel olarak kapatıp yeniden açmak gerekiyor. Böylece sözleşmenin olduğu ekranla karşılaşıyor ve oyunda donma riskini tamamen ortadan kaldırıyorsunuz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.