Poco X5 Geekbench Performansı Ortaya Çıktı! Bize Neler Sunacak?

Uzun süredir spekülasyon konusu olan POCO X5 5G bugün Geekbench platformunda görücüye çıktı. Peki yeni akıllı telefon hangi özelliklere sahip olacak?

Yayınlanma:
Poco X5 Geekbench Performansı Ortaya Çıktı! Bize Neler Sunacak?

POCO X4 serisinin yerine geçen POCO X5 5G ve X5 Pro modelleri, düşük maliyetli akıllı telefon modellerinde başarılı bir üretici olan POCO tarafından çok yakında piyasaya sürülecek. Doğru hatırlıyorsak serinin giriş seviyesi modeli POCO X5 5G seritifka sitelerinde boy göstermeye başlamıştı. Merakla beklenen telefon şimdi de Geekbench listelerinde yerini aldı.

Poco X5 5G Performansını Ortaya Çıkardı

Geekbench platformunda Xiaomi 22111317PG model numarası ile etiketlenen Poco X5, Snapdragon 695 yonga seti, 8 GB RAM ve Android 12'nin MIUI 13 sürümü tarafından destekleniyor, yayınlanan fotoğraflardan anlaşılıyor. Benchmark sonuçlarına bakacak olursak, platformun tek çekirdek testlerinden 693, çoklu çekirdek testlerinden 2113 puan alan Poco X5'in selefine benzer bir performans sergilemesi bekleniyor.

Yaklaşan akıllı telefon, önceki söylentilere göre Snapdragon 4 Gen 1 CPU tarafından desteklenecek. Bununla birlikte, Geekbench listesine göre Poco X5, Snapdragon 695 CPU ile yükseltilmiş bir Redmi Note 12 olacak. Snapdragon 778G işlemci ve Redmi Note 12 Pro Speed varyantının Poco X5 Pro'ya güç vermesi bekleniyor.

1400x1400poco-x5-geekbench-te-goruntulendi-peki-neler-sunuyor.jpg

Poco X5 Pro 5G'nin Sızan Görüntüleri

Yeni bir akıllı telefon modeli olan Poco X5 Pro 5G, yakında Poco markasının ürün yelpazesine eklenecek. Çıkışından sadece birkaç gün önce, cihazın canlı fotoğrafları ortaya çıktı. Sızdırılan resimlerde göze çarpan özellikleriyle ilgili ayrıntılar da bulunabilir. Resimlere göre Poco X5 Pro, 120 Hz yenileme hızına ve 5G FullHD Plus kalitesine sahip AMOLED ekrana yer verecek. Cihazın arka tarafında 108 megapiksel birincil sensöre sahip üçlü kamera sistemi kullanılacak. Bir makro ve ultra geniş açılı kamera onunla seyahat edecek.

Yayınlanan fotoğraflar akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 778G işlemciyle donatıldığını gösteriyor. Bununla birlikte cihazda 67 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh'lik batarya mevcut. Çift hoparlör ve NFC modülü de açığa çıkan detaylar arasında. Ürün kutusunda cihazın 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olduğu yazıyor. Poco henüz yeni modelin çıkış tarihini açıklamadı. Ayrıca cihazın fiyat etiketi de bilinmiyor. Daha önceki sızıntılara göre Poco X5 Pro 5G'nin tanıtımı bu ay yapılacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.