POCO X5 Pro 5G Modelinin Tanıtım Tarihi Yaklaştı

X4 modeli ile çok büyük başarı yakalayan POCO, bu yıl da X5 ile aynı başarıyı gösterecek gibi görünüyor. Uzun zamandır beklenen telefonun bazı özellikleri sızdırılmıştı. Şimdi de yakın zamanda POCO X5 Pro 5G tanıtımının...

Yayınlanma:
POCO X5 Pro 5G Modelinin Tanıtım Tarihi Yaklaştı

X4 modeli ile çok büyük başarı yakalayan POCO, bu yıl da X5 ile aynı başarıyı gösterecek gibi görünüyor. Uzun zamandır beklenen telefonun bazı özellikleri sızdırılmıştı. Şimdi de yakın zamanda POCO X5 Pro 5G tanıtımının yapılacağı iddia edildi.

POCO, Xiaomi’nin alt markaları arasında yer alıyor. Amiral gemisi olan X serisinin X4 modeli geçen sene büyük ilgi görmüş ve kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Çok önemli satış rekorları kıran serinin bu yıl da X5 modeli gelecek. X5 modeli de yine çok iddialı.

X5 Pro modeline dair resmi bir açıklama yapılmazken, birkaç bilgi sızdırılmıştı. O bilgilerdeki görseller, telefona dair fikir veren tek unsur olarak dikkat çekiyor.

Yakın zamanda ortaya atılan bir iddia, bu kadar gizliliğin ardından telefonun tanıtımının geleceği yönünde.

Sızdırılan Bilgilere Göre POCO X5 Pro 5G Özellikleri

Her ne kadar resmi olarak açıklanmasa da, sızdırılan bilgilere göre telefonun özellikleri biliniyor. Bu bilgilere göre POCO X5 Pro 5G telefonun özellikleri şu şekilde:

  • 8 GB RAM
  • 256 GB depolama alanı
  • Snapdragon 778G yonga seti
  • 5000 mAh batarya
  • 120 Hz ekran yenileme hızı
  • 108 MP ana kamera
  • 67 W turbo şarj

poco x5 pro özellikleri

Ancak bunların resmi açıklamadaki bilgiler olmadığı ve doğruluğunun kesin olmadığı dikkate alınmalıdır. Bu özellikler ile X5 Pro modelinin beklentileri yine rahat bir şekilde karşılayacağı ifade edilebilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.