PÖH Mülakatına Giremeyen Adaylar İçin Dilekçe Örneği (Dilekçe Nereye Gönderilecek?)

Polis Özel Harekat alımı fiziki yeterlilik mülakatlarına giremeyen adaylara yönelik Polis Akademisinden bir duyuru yayımlandı. Peki adaylar dilekçeyi nereye gönderecek? Dikekçe nasıl doldurulacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
PÖH Mülakatına Giremeyen Adaylar İçin Dilekçe Örneği (Dilekçe Nereye Gönderilecek?)

Polis özel harekat alımına başvurarak fiziki yeterlilik sınavına giremeyen adaylara yönelik Polis Akademisi Başkanlığından bir duyuru yayımlandı.

Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamada, "19.Dönem POMEM Özel Harekat Giriş Sınavı (Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı) tarihinde mazereti nedeniyle değişiklik talebinde bulunan adaylar dilekçelerini sınava girecekleri Başvuru ve Sınav Merkezine göndereceklerdir." ifadelerine ye verildi.

Dilekçe Nereye Gönderilecek?

Bu duyuru sonrasında sınava giremeyen adaylar, dilekçeyi nereden temin edeceklerini ve dilekçeyi nereye yollayacaklarını araştırmaya başladı.

Sınava geçerli bir mazereti nedeniyle katılamayan adaylar, dilekçelerini online ortamda yazarak mülakata girecekleri komisyona göndermeleri gerekmektedir.

Dilekçe Örneği ve Gönderileceği Yer

Sizler için hazırladığımız dilekçe örneği ektedir. Sizde dilekçeyi kendi bilgilerinizle doldurarak mülakata gireceğiniz merkeze fax yoluyla gönderebilir, ya da elden teslim edebilirsiniz.

Dilekçe Örneği İçin TIKLAYIN

Sınav Yorumları

En az lise mezunu polis özel harekat alımı mülakatları devam ederken, fiziki yeterlilik sınavlarına giren adaylar yeterlilik sınavı sonrasında sosyal medya ve forum sitelerinden bilgi alışverişinde bulundu.

Adayların en çok merak ettiği konulardan biri olan antrenman ile fiziki yeterlilik mülakatı arasında bir fark olup olmayacağı şeklinde oldu. Ancak fiziki yeterlilik sınavından çıkan binlerce aday, ikisi arasında herhangi bir fark olmadığını, mülakatta antrenmanlara yakın veya aynı derece yaptıklarını belirtti.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız3
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.