Polis Akademisi Başkanlığı 2017 Yılı Rütbe Terfi Sonuçlarını Açıkladı

Polis Akademisinden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada rütbe terfi sonuçlarının açıklandığı belirtildi. Açıklama ve detaylar haberimizin devamında.

Yayınlanma:
Polis Akademisi Başkanlığı 2017 Yılı Rütbe Terfi Sonuçlarını Açıkladı

Polis Akademisi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı.

PA Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 2017 yılı rütbe terfi sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Polis Akademisinden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine dayanılarak 2017 Yılı Rütbe Terfi Sözlü Sınavı 27 Mart- 06 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılmıştır.

2017 Yılı Rütbe Terfi Sözlü Sınav Sonuçları 20/04/2017 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden saat 17:55 'te açıklanmıştır.

Sözlü sınav sonuçlarına maddi hata bulunduğu iddiasıyla neticelerin açıklanmasından itibaren en geç 24 saat içinde, sonuçların açıklandığı Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinde oluşturulan dijital form ve bu formun çıktısı imzalanarak, doğrudan veya birimi kanalıyla Polis Akademisi Başkanlığına itirazda bulunulacak ve süresi içerisinde ulaşmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Bu nedenle Maddi Hata Dilekçelerinin EBYS üzerinden PAEM Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir."

2017 Yılı Retbe Terfi Sonucunuzu Öğrenmek İçin Lütfen Tıklayın

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.