Popescu önerdi Galatasaray Vlad Chiriches ile transfer görüşmesine başladı

Stoperde Chedjou'nun yerini doldurmak için harekete geçen Galatasaray, Napoli'de forma giyen Vlad Chiriches ile görüşmelere başladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Popescu önerdi Galatasaray Vlad Chiriches ile transfer görüşmesine başladı

Kötü sona eren sezonun ardından yeni sezon için hazırlıklara ciddi şekilde önem veren ve ilk hedfi yerinde transferlerle takımı güçlendirmek olan Galatasaray'da Chedjou'nun yerini doldurmak için arayışlar başladı.

Stoper mevkisine oyuncu arayan Galatasaray rotasını İtalya'ya çevirdi. Teknik direktör Igor Tudor'un da ısrarı üzerine bu mevkiyi bir İtalyan ile doldurmayı planlayan yönetim, özellikle Serie A'da forma giyen oyuncuları takibe alırken, 2 hedefin belirlendiği öğrenildi. Aslan, Napoli'den Vlad Chiriches ve Sassuolo'dan Francesco Acerbi'yi takibe aldı.

İtalya'nın en güçlü takımlarından Napoli'de orma giymekte olan Chiriches'i, sarı-kırmızılı ekibe eski oyuncusu Gheorghe Popescu'nun tavsiye ettiği bilgisi alındı. 17 Mayıs organizasyonu için efsane Hagi ile Florya'ya gelen Popescu burada kulüp başkanı Dursun Özbek'le sohbet ettiği ve savunmada sıkıntılar yaşayan eski takımına vatandaşı Chiriches'i önerdiği öğrenildi. Popescu'nun tavsiyesi sonrasında Chiriches'le görüşmeler yapıldığı ortaya çıktı.

Gelmeye Hazır

7 milyon Euro bonservisle gittiği Napoli'de ilk 11'e girmekte zorlanan 27 yaşındaki Rumen stoper, Galatasaray'a gelmeye hazır. Sarı-kırmızılılar Napoli ile masaya oturmak için hazırlıklara başladı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.