Poyraz Karayel 71. Bölümü Yine Nefesleri Kesti- Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Poyraz Karayel Dizisinin son bölümünde yaşanan olaylardan izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Poyraz Karayel dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Poyraz Karayel 71. Bölümü Yine Nefesleri Kesti- Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi olan Poyraz Karayel önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile nefesleri kesti.

Türkiye genelinde binlerce izleyici tarafından merakla ve büyük bir ilgi ile takip edilen Poyraz Karayel dizisi, yayınlanan son bölümü ile binlerce izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Dizinin ekranlara gelen yeni bölümünde heyecan ve aksiyon yine doruktaydı. Sıkıntılı geçen günlerin ardından eğlenceli bir gece geçirmek için plan yapan Taşkafa, Sadreddin, Meltem ve Zülfikar bu planlarını uygulamaya geçirmek istedi. Öte yandan Despina ve Bahri ise Tefeci Erol'ın intikam planına düştü.

Poyraz, Yavuz'un hayatını kaybetmesi üzerine o evdeki görevinin sonuna geldiğini düşünmeye başlamışken, Eda asıl görevin, kayıp olan Ajan Kerem'i bulmak olduğunu ve evden ayrılmaması gerektiği konusunda ısrar etmektedir. Eda evde kalınması konusunda bu kadar ısrar edince Poyraz, bir araştırma içine girer ancak, Ayşegül'ün o evde kalmaya artık tahammülü kalmamıştır. Bahri ise Ayşegül'ün evden ayrılma isteğini yerine getirir ve duruma el koyar. Ayşegül'ün evden ayrılması, Çınar'ın dağılmasına neden olur.

Sıkıntılı günlerin arından Taşkafa, Sadreddin, Meltem ve Zülfikar eğlenceli bir akşam geçirmeye niyetlenir. Despina ve Bahri ise Tefeci Erol'un eline düşer. Gece yaşananlar sayesinde Nevra, Ayşegül'ü Çınar'a döndürmek için bir koz ele geçirir.

Gündem haberlerinden, dizi haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.