Prison Break 5. Sezon 1. Bölüm Ne Zaman , Prison Break Yeni Sezon Hangi Kanalda?

Dünya çapında en sevilen diziler arasında bulunan Prison Break dizisi, yeni sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Sekiz yıl aranın ardındna orijinal kadrosu ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yayınlanacağı kanal ve ilk bölüm tarihi de açıklandı. İşte Prison Break dizisi ile ilgili son dakika bilgileri ve yeni sezonun detayları.

Yayınlanma:
Prison Break 5. Sezon 1. Bölüm Ne Zaman , Prison Break Yeni Sezon Hangi Kanalda?

Dünya çapında en çok izlenen dizilerden olan Prison Break dizisi, 5. sezonu ile yeniden ekranlara gelecek.

Sekiz yıllık aranın ardından milyonların gönlünde taht kurmuş olan Prison Break dizisi, orijinal kadrosu ile yine ekranlara geliyor. Kaliteli kadrosu ile daha önceki yayınlandığı bölümlerde dünya çağında bir izleyici kitlesi oluşturan Prison Break dizisi, 5 Nisan tarihinde yeni sezonu ile ekranlara gelecek.

Dizi çekimlerinin orijinal kadro ile tekrardan başladığını haber alan takipçiler ise internet üzerinde dizinin yeni sezonunu araştırmaya başladı. Yeni sezonun hangi kanalda yayınlanacağını merak eden takipçiler, dizinin hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı sorusunu sormaya başladı.

Dünyaca ünlü dizide, tüm ipuçları, öldüğü sanılan Michael'in hayatta olduğunu göstermektedir. Bu durum üzerine Sara ve Lincoln laçış planları üzerine çalışmaya başlarlar. Kaçış kadrosuna ise şimdiye kadar adı en kötü kaçaklar olarak duyulmuş Sucre, T-Bag ve C-Note da ekleniyor. Bu isimlerin eklenmesi üzerine dizide aksiyon başlangıç yapıyor. Öte yandan Yemen'de bulunan bir hapishanede yatmakta olan Michael'in hapishaneden kaçması gerekiyor. Ancak onun için hapishaneden kaçmak sadece bir çözüm olmayacak. Hapishanenin yanı sıra Michael'in ülkeden de kaçması gerekecek.

Ekranlara gelecek olan yeni sezonu ile hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak ve aksiyon dozu sürekli olarak yüksek olacak Prison Break dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü 5 Nisan Çarşamba günü saat 7.30'da ve ardından da sadece D-Smart GO’da olacak. Tekrarıyla da aynı gün saat 20:30’da FOXCRIME kanalında yayınlanacak.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.