Prison Break 5. Sezon 1. Bölümü Yayınlandı (Prison Break Nasıl İzlerim?)

Dünya çapında milyonlarca takipçisi olan Prison Break dizisinin yeni sezon ilk bölümü yayınlandı. Peki Prison Break 5. sezon 1. bölümünde neler yaşandı? Prison Break dizisinin yeni sezon ilk bölümünü nasıl izlerim? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Prison Break 5. Sezon 1. Bölümü Yayınlandı (Prison Break Nasıl İzlerim?)

Bir dönemlerin en çok izlenen dizisi olan yabancı dizi Prison Break, . sezonu ile ekranlara geldi.

Dünya genelinde milyonlarca takipçisi tarafından büyük bir merakla beklenen Prison Break efsanesi, bugün sabah saatlerinde yayınlanan bölümü ile milyonlarca takipçiyi ekran başına kilitledi. Bugün yayımlanan yeni bölümü sabah saat 7.30'da ilk kez ekranlara geldi. Ardından ise tekrarı saat 20.30'da FOXCRIME ekranlarında yayınlanan dizinin 5. sezon ilk bölümü internete düştü.

8 yıl aranın ardından tekrar çekilmesi kararı alınan efsane dizinin orijinal kadrosu ile çekiliyor olması, diziye ayrı bir heyecan ve tat kattı. Yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde öldü zannedilen, hatta tüm ipuçlarının da öldüğü yönde işaret ettiği Michael'in aslında ölmediği ortaya çıktı. Bu durum sonrasında ise Sara ve Lincoln, bir kaçış planı hazırlamaya başlarlar. Bugüne kadar görülmüş en büyük kaçış planı olacak olan bu planda adı duyulmuş en büyük kaçaklar da yer alıyor. Bunlar T-Bag, Sucre ve C-Note.

Kaçış planına tekrar eklenen bu isimler, dizinin yeni sezonuna renk katıyor ve dizi aşırı yüksek aksiyon dozu ile başlangıcını yapıyor.

Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Dizinin yapımcıları tarafından düzenlenen bir toplantıda dizinin kadrosu ile ilgili bir açıklama yapılmış ve dizinin oyuncuları, "Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nalasco, Robert Knepper, Rockmound Dunbar, Paul Adelstein" şeklinde duyurulmuştu.

Prison Break 5. Sezon 1. Bölümü Nasıl İzlerim?

Dizinin ekranlara gelmesi ile birlkte internet dizi siteleri de dizinin yeni sezon ilk bölümünü yayınladı. Dizinin yeni sezon ilk bölümünü izlemek için yayinlandigi kanalin resmi sayfasini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com   |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.