Prison Break 5. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (2. Bölüm Saat Kaçta Hangi Kanalda?)

Prison Break 5. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Prison Break 5. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak? Prison Break hangi kanalda saat kaçta ekranlara gelecek? İşte Prison Break 5. sezon 2. bölüm fragmanı ve yeni bölüme ait yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Prison Break 5. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (2. Bölüm Saat Kaçta Hangi Kanalda?)

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen Prison Break dizisi, uzun bir sürenin ardından geçtiğimiz günlerde yayınlandığı ilk bölümü ile ekranlara yeniden merhaba dedi. Yayınlanan 5. sezon ilk bölümü, büyük bir ilgi ile izlenen dizi, eski kadrosu ile çekilmesi ile de büyük beğeni topladı. İlk bölümün ardından ikinci bölümü bekleyen takipçiler, dizinin ikinci bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki Prison Break dizisinin 2. bölümü ne zaman yayınlanacak? Prison Break dizisinin 2. bölümü saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Prison Break'ın  5. sezon 2. bölümü hakkında alınan son bilgiler.

Şimdiye kadar duyulmuş en ünlü kaçakların da (Sucre, T-Bag ve C-Note) ekibe katılması ile birlikte kaldığı yerden devam eden heyecan ve aksiyon, bu hafta da dinmeyecek. Alınan son bilgilere göre Prison Break dizisinin 5. sezon 2. bölüm çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve yayınlanmaya hazır hale geldi. İlk bölümü 5 Nisan Çarşamba günü ekranlar gelen Prison Break'ın 2. bölümü 12 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak.

İşte yayınlanan Prison Break Türkçe Altyazılı Fragmanı

Prison Break'ın 5. sezon 2. bölümünü izlemek isteyen takipçiler, dizinin hangi kanaldan yayınlanacağını da merak ediyor. Prison Break 5. sezon 2. bölümü 12 Nisan Çarşamba günü saat 7.30’da ve ardından da sadece D-Smart GO’da olacak. Tekrarıyla da aynı gün saat 20:30’da FOXCRIME ekranlarında yayınlanacak.

Gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.