Prison Break 5. Sezon 3. Bölümde Michael ile IŞİD İlişkisi Ortaya Çıktı

Dünyanın en çok izlenen dizileri arsında olan Prison Break'ın yeni bölümü yayınlandı. İşte yayınlanan son bölümün özeti ve Prison Break 5. sezon 4. bölüm ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Prison Break 5. Sezon 3. Bölümde Michael ile IŞİD İlişkisi Ortaya Çıktı

Dünya üzerinde en çok izlenen dizilerden olan Prison Break dizisi, Nisan ayının başında yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara geldi.

Yıllar süren hasretin ardından aynı kadro ile çekilen Prison Break dizisinin 5. sezon ilk bölümü 5 Nisan Çarşamba günü ekranlara gelmişti. Dizinin ekranlara gelen ilk bölümü dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından izlenmiş çok beğenilmişti. Ardından 12 Nisan tarihinde Prison Break'ın 5. sezon 2. bölümü yayınlandı. Yayınlanan yeni bölümün ardından 3. bölüm de 19 Nisan Çarşamba günü yayınlandı.

Prison Break dizisinin yeni bölümünde hapishaneden kaçmak için bir plan yapan ve ortaklar bulan Michael Scofield'e sadece kaçmak yetmiyor. IŞİD'in eline geçmeye başlayan şehirden de kaçması gereken Michael'in şehirden kaçma adına çok da zamanı yok.

Lincoln Barrows da C-Note ile birlikte Michael'i kurtarma planına dahil olur. Ancak dizinin ekranlara gelen yeni bölümünde Michael'in IŞİD ile bağlantısı olduğu ortaya çıkar. Hapishanede bulunan IŞİD'in azılı suçlularından Ebu Ramal ile kucaklaşan ve kaçış planı hakkında sözler söyleyen Michael'in bu sözleri izleyiciler üzerinde büyük bir merak uyandırdı. Michael'in IŞİD ile bağlantısının nasıl olduğunu merak eden izleyiciler, yeni bölümü sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Prison Break 5. sezon 4. bölümü 26 Nisan günü yayınlanacak. Prison Break’ın 5. sezon 4. bölümünü 26 Nisan Çarşamba günü saat 7.30’da ve tekrarıyla da aynı gün saat 20:30’da FOXCRIME ekranlarında yayınlanacak.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.