Prison Break 5. sezon 4. bölümün ardından 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Dünya üzerinde milyonların takip ettiği ve yayınladığı her bölümü ile nefesleri kesen Prison Break dizisi, önceki gün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Peki Prison Break dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Prison Break yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Prison Break 5. sezon 5. bölüm ne zaman? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Prison Break 5. sezon 4. bölümün ardından 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Dünya üzerinde milyonlarca kişinin büyük bir beğeni ve ilgi ile izlenen dizisi Prison Break önceki gün 5. sezon 4. bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

8 yıl önce 4. sezon final bölümü ile takipçilerini üzen Prison Break dizisi, uzun bir aranın ardından aynı kadro su ile kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlanan ilk 3 bölümü ile takipçileri ekran başına ve internet başına kilitleyen Prison Break dizisinin, önceki gün 5. sezon 4. bölümü yayınlandı. Merakla beklenen 4. bölümün yayınlanması ile takipçiler, son bölümde olan olayları ve Prison Break yeni bölümü için araştırmalara başladı. İşte Prison Break 5. sezon 4. bölümde yaşanan olaylar ve dizinin yeni bölümü ile ilgili son bilgiler.

T-Bag'ın ateşlemesi ile Yemen'e giden Lincoln, Yemen'de Michael'in peşine düşmüştür. Kardeşi Yemen'de bir hapsanede olan Lincoln, onu o hapishaneden kurtarmak için büyük bir mücadele içine girer. 5. sezon yeni bölümde kardeşini hapishaneden kurtarman isteyen Lincoln Burrows'un işi hiç de kolay değildir.

Kardeşi Michael'in öldüğünü zanneden Lincoln onu hapishaneden kurtarmak için harekete geçmişti. Sara ile birlikte harekete geçen Lincoln'ün, kardeşini sadece hapishaneden kurtarması yetmeyecek. Onu hapishaneden kaçırdıktan sonra ülkeden de kaçırması gerekmektedir. Bu nedenle Lincoln ve Sara, şimdiye kadar görülmüş en büyük kaçış planı için hazırlığa başlar.

Prison Break yeni bölümü (5.sezon 5. bölüm)  3 Mayıs Çarşamba günü saat 7.30’da ve tekrarıyla da aynı gün saat 20:30’da FOXCRIME kanalında yayınlanacak. Diğer Prison Break haberlerine ulaşmak için tıklayınız.

Prison Break 5. Sezon 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı, işte o fragman. 

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.