Prison Break 5. sezon 6. bölüm yayınlandı (Yeni bölümü nasıl izlerim?)

Prison Break yeni bölümü yayınlandı. Peki Prison Break 5. sezon 6. bölümde neler yaşandı? Prison Break yeni bölümü nasıl izlerim? İşte Prison Break'ın yeni bölüm detayları.

Yayınlanma:
Prison Break 5. sezon 6. bölüm yayınlandı (Yeni bölümü nasıl izlerim?)

Dünya üzerinde en çok izlenen dizilerinden olan Prison Break'ın yeni sezon son bölümü ekranlara geldi. bugün sabah saatlerinde FOXCRİME ekranlarında yayınlanan Prison Break'ın tekrarı yine bugün yayınlanacak.

Prison Break'ın ekranlara gelen yeni bölümünde Lincoln ile Michael arasında bir anlık olarak bir anlaşmazlık çıkar. İkili arasında çıkan bu anlaşmazlık başlarına bazı sorunlar açar. Öte yandan havaalanında kendisine sunulan bütük fırsatı elinin tersi ile iten Michaek, DEAŞ'ın yakın takibine girer. Terör örgütü DEAŞ'ın da ABD kaynaklı büyük bir finans ve güç kaynağı vardır.

Prison Break'ın ekranlara gelen yeni bölümünde hapishaneden kaçan Michael ve abisi ile diğer firariler, zprlu bir yolda ilerlemektedirler. Ülkeden kaçmak adına ellerinden gelen her şeyi yapan ikili, havaalanında kendilerini bekleyen uçağı dakika farkı ile kaçırır. Bu talihsizliğin ardından yeni bir strateji geliştirmek zorunda olan Michael, Lincoln ve firari arkadaşları, denize düşen yılana sarılır misali istemedikleri yollara başvuracaklardır. Her şeyden ziyade asıl problem ise nerede olursa olsunlar üstlerinde yer alan derin CIA baskısı olacaktır.

Nasıl İzlerim?

Sevilen dizi Prison Break her Çarşamba günü  saat 7.30’da ve ardından da sadece D-Smart GO’da olacak. Tekrarıyla da aynı gün saat 20:30’da FOXCRIME kanalında yayınlanacak. Dizinin yeni bölüm tekrarını izlemek için 10 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30'da FOXCRİME ekranlarını takipte kalın.

Sinema haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.