Prison Break, Türkiye'ye Uyarlanıyor (mu?)

Dünyaca ünlü Prison Break dizisinin Türkiye'ye uyarlanacağı iddia edildi. Başrol'de ise önemli bir isim var.

Yayınlanma:
Prison Break, Türkiye'ye Uyarlanıyor (mu?)

Ay Yapım, Amerika'nın ünlü dizisi; Prison Break'i Türkiye'ye uyarlayacak. Dizinin başrolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ var.

Ali Eyüboğlu, "Ay Yapım, Amerika’nın ünlü dizisi Prison Break'i (Büyük Kaçış'ı) çekmeye karar verdi ve ilk görüşmeyi FOX Türkiye ile yaptı. Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ, FOX’la prensipte anlaşıp, el sıkıştı, iş sözleşmenin imzalanmasına kaldı" diye yazdı.

Ali Eyüboğlu'nun Milliyet'teki yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Kıvanç Tatlıtuğ ile 'Hadi Be Oğlum' setindeki sohbetimizden sonra oyuncunun dizi için yine Ay Yapım’la anlaştığını ve senaryo okuduğunu yazmıştım. Bugün sıra, Tatlıtuğ’un senaryosunu okuduğu dizinin ne olduğunu açıklamadı.

Bizim işte böyledir. Bir konuda bir şey yazdığınızda devamı gelir. O konuda bilgisi, belgesi olan ilk sizi arar çünkü. Bu kez de öyle oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi ve muhtemel kanalı hakkında aldığım taze bilgiler şöyle:

Ay Yapım, Amerika’nın ünlü dizilerinden 'Prison Break'ı (Büyük Kaçış'ı) çekmeye karar verdi ve ilk görüşmeyi FOX Türkiye ile yaptı. Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ, FOX'la prensipte anlaşıp, el sıkıştı, iş sözleşmenin imzalanmasına kaldı. Ancak Tatlıtuğ gibi bir ismi FOX'a kaptırmak istemeyen kanallar oyuncuya, son anda reddedemeyeceği kadar para, kaçırmak istemeyeceği kadar cazip bir proje sunarsa veya FOX Türkiye ile Ay Yapım arasında sorun çıkarsa Prison Break'in Türkiye adaptasyonu tarih olur. Çünkü 'Prison Break'ın hakları diziyi Amerika’da yayınlayan FOX News Corporation'da... Aksi halde sonbaharda başlayacak yeni yayın döneminde Kıvanç Tatlıtuğ, Prison Break'le FOX'un yeni starı olur."

Kıvanç Tatlıtuğ dışında henüz netleşen bir isim yok. Sosyal medya üzerinde diziyi sevenler şimdiden karakterleri hangi Türk oyuncuların oynayacağını tahmin etmeye başladı.

5haber.com / Nevşehir

Kültür ve Sanat haberleri için tıklayınız. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.