Prison Break yeni bölümün ardından 5. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile takip edilen dizisi Prison Break dizisinin 5. sezon 5. bölümü yayınlandı. Bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı da izleyiciler ile buluştu. İşte Prison Break'ın yayınlanan son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Prison Break yeni bölümün ardından 5. sezon 6. bölüm fragmanı yayınlandı

8 yıllık bir aranın ardından ekranlara gelen ve ekranlara geldiği günden bu yana büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen yabancı dizi Prison Break, 5. sezon 5. bölümü ile bugün ekranlara geldi.

4 sezon çekildikten sonra final yapma kararı alan, Prison Break, geçtiğimiz yıl yeni bir karar alarak eski kadrosu ile yeni sezon çekimlerine başladı. Geçtiğimiz yıl başlayan yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ederken çekilen ilk bölüm 5 Nisan Çarşamba günü izleyici ile buluştu. Her haftanın Çarşamba günü izleyici ile buluşan dizinin 5. sezon 5. bölümü bugün sabah saat 07.30'da Foxcrime ekranlarında yayınlandı.

Tekrar Ne Zaman?

Prison Break'ın tekrarı da dizinin yayınlandığı günün akşamı saatler 20.30'da yine Foxcrime ekranlarında izleyici ile buluştu.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Prison Break'ın ekranlara gelen son bölümünde hapisten kaçış planlarını hayata geçiren Lincoln ile Michael, harekete geçer. Plan başarı ile sonuçlanır ve Lincoln ile Michael kaçmayı başarır. Ancak hapisten kaçmayı başaran bu ikilinin başına gelmeyen kalmıyor. Kurtulmak için tren raylarına atlayan Lincoln ve Michael hava alanındaki uçuğa yetişememektedir.

Yeni Bölüm Fragmanı

Prison Break'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüm fragmanı.

5. Sezon Konusu

İlk bölümde Lincoln, öldü bildiği kardeşi Michael'in Yemen'de bir hapishanede olduğunu öğrenir. Bunun üzerine Yemen'e giden Lincoln, onu hem hapishaneden hem de ülkeden kaçırmak için plan yapar.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.