Protest Müziğinin Ünlü İsmi Alaaddin Us Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Protest müziğinin ünlü ismi 60 yaşındaki Alaaddin Us, İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

Yayınlanma:
Protest Müziğinin Ünlü İsmi Alaaddin Us Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Bornova'da kırmızı ışık ihlali yapan bir kamyon ile otomobil çarpıştı. Kaza yapan otomobilin sürücüsü ise, Protest müziğinin tanınmış isimlerinden olan Alaaddin Us olarak açıklandı. 60 yaşındaki ünlü müzisyen, geçirdiği kazada hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu. Ayrıca kazada otomobil içindeki iki kişi de ağır olarak yaralandı.

İzmir'in Bornova İlçesinde meydana gelen kaza, dün saat 22.30 sıralarında 57'nci Topçu Tugayı Tuğsavul Kışlası Kavşağı'nda oldu. Manisa'dan Bornova yönüne seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 FP 020 plakalı kamyon, kavşakta kırmızı ışık ihlali yapınca, yeşil ışıkta geçen 60 yaşındaki müzisyen Alaaddin Us yönetimindeki 35 N 2513 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Us, araçta bulunan 41 yaşındaki Olgun Özdemir ile 26 yaşındaki Sevinç Öztürk ağır bir şekilde yaralandı. Kazayı görenlerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Alaaddin Us yaşamını yitirirken, diğerlerinin de hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaza sonrası gözaltına alınan kamyon şoförünün ilk ifadesinde, hızlı olduğu için duramadığını ve kırmızı ışıkta geçtiğini söylediği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sevenleri Büyük Üzüntü Yaşadı

Protest müziğin tanınmış isimlerinden Alaaddin Us'un hayatını kaybetmesi, sevenlerini üzüntüye boğdu. Edip Akbayram, Suavi ve Kızılırmak Grubu gibi önemli isimlere çok sayıda beste veren Us'un 'Ateş Hırsızları', 'Yaz Gibi Gel'in de aralarında bulunduğu albümleri de bulunuyordu. Otopsi yapılan Us'un cenazesinin nerede toprağa verileceğinin henüz kesinlik kazanmadığı kaydedildi.

5haber.com  | İzmir

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.