PTT 2 bin 500 yeni personel alımı ne zaman yapılacak? Bakan müjdeyi verdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yaptığı son dakika açıklamasında PTT'nin yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Peki personel alımı ne zaman yapılacak? İşte personel alımı hakkında gelen son açıklama ve detaylar.

Yayınlanma:
PTT 2 bin 500 yeni personel alımı ne zaman yapılacak? Bakan müjdeyi verdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, katıldığı bir programda yaptığı son dakika açıklamasında personel alımı bekleyen binlerce kişiye müjdeyi verdi. Bakan Arslan, PTT'ye bu yıl 2 bin 500 kişiyi işe alacaklarını daha önce açıkladıklarının altını çizerek, "Ama ortaya koyduğumuz hedefler doğrultusunda bu senenin ikinci yarısında 2 bin 500 kişiyi daha aileye katacağız. Böylece büyüyen gelişen PTT'nin daha fazla hizmet vermesi adına bu sene 5 bin kişiyi aileye katmış olacağız." ifadelerine yer verdi.

Bakanlığın personel alımı için önümüzdeki ay ilana çıkması bekleniyor.

Posta ve telekomünikasyon hizmetlerinin 1995 yılında birbirinden ayrılması ile Türk Telekom ve PTT gibi iki dev şirketin yeniden doğduğunu dile getiren Arslan, bu sayede vatandaşa ilgili konularda daha kaliteli hizmet verildiğini aktardı. Bakan Arslan, PTT'nin de Türk Telekom'un da 176 yıldır ülkeye hizmet verdiğini kaydederek, "Türk Telekom da 176 yıllık bir şirket olarak bu ülkenin, coğrafyanın geleceğine yön veriyor. Bilgi ve iletişim teknolojilerinde adımlar atıyor." diye konuştu.

PTT ve Türk Telekom Arasındaki İş Birliği

Törende konuşan Bakan Ahmet Arslan, 176 yıllık geçmişe sahip iki kurum arasında bugüne kadar bir çok alanda iş birliği olduğunu söyledi. 2013'te başlatılan Pttcell işbirliğini örnek gösteren Arslan, "Bunun çok daha dinamik çok daha kaliteli hizmet vermesi adına 5 yıllık yeni bir süreçle bugün lansmanı yapılan Pttcell, bugüne kadar 500 bin aboneye hizmet etti. Ancak hedef bu sene sonunda bunu en az ikiye katlamaktır. En az ifadesini bilinçli kullanıyorum, bu sene sonunda en az 1 milyona çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.