Ramazanda 1GB İnternet Hediye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, operatörlerle Ramazan ayına özel anlaşmaya vardıklarını bildirdi. Anlaşmaya göre ; cep telefonu abonelerine kullandığı operatör tarafından 1 GB internet hediyesi verilecek.Ulaştırma...

Yayınlanma:
Ramazanda 1GB İnternet Hediye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, operatörlerle Ramazan ayına özel anlaşmaya vardıklarını bildirdi. Anlaşmaya göre ; cep telefonu abonelerine kullandığı operatör tarafından 1 GB internet hediyesi verilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı 2020 itibari ile Türkiye'de mobil abone sayısının 81 milyona ulaştığını duyurdu. Türkiye'nin Dünyanın en iyi alt yapılarından birine sahip olduğunu açıklayan Bakan Karaismailoğlu, eğitimden çalışma hayatına kadar birçok alanın dijital ortamdan yürütülmesi nedeniyle altyapı talebinin  birkaç kat birden artmasına rağmen bir aksama yaşanmadığını söyledi.

Ramazanda 81 milyon mobil aboneye 1GB internet sunulacağını duyurdu. Aboneler arasında hiçbir ayırım olmadan ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu .

Bakan Karaismail oğlu "Kovid 19 tedbirleri sonrasındavatandaşların internet kullanımları dahada arttıİnternet kullanımlarının bu dönemde vatandaşlarımıza ayrıca bir yük getirmemesi amacıyla GSM operatörlerinden vatandaşlarımız için destek istedik" ifadelerini kullandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.