RAMO NEREDE ÇEKİLİYOR ?

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği Murat Yıldırım'ın "RAMO" Karakterine hayat verdiği dizi Show TV'de bu akşam yayınlanmaya başladı. Ramo dizisinde Murat Yıldırım'ın yanı sıra Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener,...

Yayınlanma:
RAMO NEREDE ÇEKİLİYOR ?

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği Murat Yıldırım'ın "RAMO" Karakterine hayat verdiği dizi Show TV'de bu akşam yayınlanmaya başladı. Ramo dizisinde Murat Yıldırım'ın yanı sıra Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel gibi usta oyuncular yer almaktadır. Dizi Adana'da Yüreğir Köprülü mahallesinde çekilmektedir.

Çekimleri Eylül ayında başlayan Ramo'nun çekimleri halen devam etmektedir. Adalet, İntikam, aşk içindeki derin çarpışmayı konu almaktadır.

Ramo ve ailesi, Adana'da yoksul, belalı olan bir mahallede kendi kuralları ile yaşarlar. Fragmanıyla seyircinin ilgisini çeken Ramo oyuncu kadrosuyla merak konusu oldu.

İdil FIRAT

Sevgiyi herşeyin önüne koyan Haksızlığa karşı baş kaldıran Ramo'nun sıra dışı hayatının hikayesini anlatmıştır.

Esra BİLGİÇ

Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı,Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın' ın oturduğu Show TV'nin yeni dizisi ile heyecan, eğlence sizlerle buluşmaya başlayacaktır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.