Range Rover Velar Fahiş Fiyatları İle Can Yakıyor! Fiyatlara Resmen El Değmiyor

Otomotiv piyasasının devleri arasında yer alan İngiliz Land Rover markası 5 kapılı Range Rover Velar modelini yenileyerek Türkiye piyasasına sundu. 5 kapılı Range Rover modeli ülkemizdeki en beğenilen su modelleri arasında yer alıyor. Ufak dokunuşlar ile yapılan makyaj sayesinde 2024 Range Rover Velar daha dikkat çekici bir hal aldı ama bu aracın fiyatları da oldukça fahiş.

Yayınlanma:
Range Rover Velar Fahiş Fiyatları İle Can Yakıyor!  Fiyatlara Resmen El Değmiyor

Range Rover sürekli yenilediği ve geliştirdiği modelleri ile lüks araç kullanımının bambaşka bir boyuta çıkmasını sağlıyor. Zengin otomobil tutkunları için üst düzey kaliteyi ve modelliği bir arada sağlayan bu marka aynı zamanda sağladığı konfor üzerinden de beğeni kazanıyor. Sahip olduğu özel dizayn ile her anlamda kaliteyi ve konforu kullanıcılarına sunan Range Rover markası Velar modeli ile Bunu daha da lüks hale getiriyor. Sürüş keyfini Her zaman ön planda tutan kişilere Range Rover SUV modeli olan Velar ile bunu zirvede yaşatıyor. Her zaman sürücülerin beklentilerini karşılayan Range Rover markası bu modelde de bunu fazlasıyla karşılıyor.

5.webp

Range Rover Velar İle Bir Suv Modelden Çok Daha Fazlasını Elde Edin

Bazı kişiler tarafından sadece güvenli ve konforlu olması nedeniyle satın alınan bu araçlar Range Rover markası altında bambaşka bir boyut kazanıyor. Lüks SUV model araçların yaratıcısı olarak kabul edilen Range Rover sportif SUV modeli olan velar modeli için çok özel dokunuşlar yaparak bu modeli yeniledi. Minimalist tarzda çizgileri koruyarak iç kısımda önemli değişiklikler yapılan bu model çok daha etkili ve kullanışlı bir hal aldı. Aynı zamanda 2024 model olarak tasarımı gerçekleştirilen Beyler modelinin hibrit versiyonu için batarya daha da genişletilerek aracın menzili arttırıldı.

Yapılan değişikliklerin ardından bu araçta yeni nesil far kullanımına geçildi. Aracın iç kısmında orta bölümde dokunmatik bilgi eğlence ekranı da eklendi. Ayrıca tam dijital gösterge ekranı ve avuca tam oturan ergonomik vites topuzu da yeni özellikler arasında yer alıyor. Bunların dışında Android Auto ve Apple Carplay desteği kablosuz bir şekilde sunuldu. Ayrıca telefonlar için kablosuz şarj imkanı da modeli eklenen yeni özellikler arasında yer alıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.