Real Madrid Bayern Münih rövanşa çıkıyor (Maç saat kaçta , hangi kanalda?)

Real Madrid ile Bayern Münih arasında bu akşam Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşması oynanacak. Peki maç saat kaçta başlayacak? Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda olacak? İşte Real Madrid-Bayern Münih karşılaşması hakkında son bilgiler ve maçın yayın bilgiler.

Yayınlanma:
Real Madrid Bayern Münih rövanşa çıkıyor (Maç saat kaçta , hangi kanalda?)

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşması Real Madrid Bayern Münih, bu akşam oynanacak.

Real Madrid'in 2-1 üstünlüğü iel sona eren ilk karşılaşmanın rövanı bu akşam gerçekleşecek. İki takım, bir üst tura çıkmak için sahada ter dökecek. Peki Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta başlayacak? Real Madrid Bayern Minih karşılaşması hangi kanalda yayınlanacak? İşte Real Madrid Bayern Minih karşılaşmasının detayları.

11 Nisan günü Almanya'nın Münih kentinde bulunan Allianz Arena stadyumunda oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Cristiano Ronaldo rüzgarı esmişti. İlk yarısı ev sahibi Bayern Münih'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti. Karşılaşmanın ikinci yarısında kırmızı kart alan Bayern Münih, fizik ve oyun üstünlüğünü Real Madrid'e verdi ve yenilmekten kurtulamadı. Cristiano Ronaldo'nun attığı iki gol ile sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrılan Real MAdrid, rövanş karşılaşması için büyük bir avantaj sağladı.

Bu akşam oynanacak olan karşılaşmanın ise büyük bir çekişmeye sahne olması bekleniyor. Saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşma Türkiye'den Trt 1 ekranlarında yayınlanacak. Öte yandan karşılaşmayı verecek diğer karşılaşmalar ise şu şekilde.

Tivibu Spor 2, 1TV (georgia) 5 SPORT SD / HD Antena 3 (España) / HD AzTV (azerbaijan) beIN Sports MENA HD 1 beIN Sports MENA HD 11 beIN Sports MENA HD 17 BT Sport 3 / HD bTV Action / HD Canal France / HD Canal Poland / HD Cosmote Sport 2 HD Futbol 1 (ukraine) / HD Rah-e-Farda Sky Sport 2 (germany) / HD SuperSport 3 za / HD SuperSport MaXimo 1 Varzish Sport / HD

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.