Real Madrid'e Son Dakika Şoku!! 40 Maçlık Yenilmezlik Serisini Sevilla Bozdu (Özet)

Bu akşam oynanan Sevilla Real Madrid karşılaşmasına 40 maçlık yenilmezlik unvanı ile gelen Madrid ekibi, sahadan bu unvanını bırakarak ayrıldı. İşte karşılaşmanın özeti.

Yayınlanma:
Real Madrid'e Son Dakika Şoku!! 40 Maçlık Yenilmezlik Serisini Sevilla Bozdu (Özet)

İspanya Birinci Ligi'nde Real Madrid'in 40 maçlık yenilmezlik serisi bozuldu.

İspanya Birinci Ligi'inde bu akşam oynanan Sevilla Real Madrid karşılaşmasında ev sahibi Sevilla, son dakikalarda bulduğu gollerle Real Madrid'in 40 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte beklenilenin aksine Sevilla baskılı bir oyun ortaya koydu. Seri ataklar ve isabetli şutlarla sürekli olarak rakip kaleyi yoklayan Sevilla, aradığı golü ilk yarıda bulamadı.İkinci yarıya biraz daha düzenli başlayan Real Madrid, art arda bulduğu ataklarla rakip kaleyi yoklamaya çalışırken, Madrid ekibinin aradığı gol 67. dakikada geldi. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, atışı gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Maç bu şekilde bitecek derken Sevilla, kontrolü tekrar ele aldı ve Real Madrid'in yenilmezlik serisine son verdi. Dakika 85'te Raphael Varane'nin kendi kalesine attığı gol ile beraberliği yakaladı. Dakika 90'da da Vitolo Machin'in asistini gole çeviren Stevan Jovetic, Sevilla'nın sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmasını sağladı.

Bu sonuçla Real Madrid 1 maç eksiği ile 42 puanda lider kalırken, Sevilla 39, Barcelona ise 38 puanla 2. ve 3. sırada kendilerine yer buldu.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.