Recep İvedik 5 Fragmanı Yayınlandı-Recep İvedik 5 Vizyona Ne Zaman Girecek?

Uzun süredir sabırsızlıkla beklenen Recep İvedik 5'in vizyona girmesi için geri sayım başladı. Vizyona girmesine kısa bir süre kala filmin fragmanı yayınlandı. İşte Recep İvedik 5'in fragmanı ve vizyon tarihi.

Yayınlanma:
Recep İvedik 5 Fragmanı Yayınlandı-Recep İvedik 5 Vizyona Ne Zaman Girecek?

Son yıllarda komedi filmleri dalında sinemada gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin 5. filminin fragmanı yayınlandı.

2008 yılında vizyona giren ilk filmi ile milyonları kahkahaya sürükleyen filmin daha sonraki yıllarda devam filmleri de çekildi. İlk filminin ardından henüz 1 yıl geçmişken, seyirci ve hayran kitlerinden gelen yoğun istek üzerine Recep İvedik 2 vizyona gidi. Vizyona giren filmi sinemada milyonlarca kişi izleyerek gişe rekorları kırdı.

Recep İvedik 3 filmi ise 2'nin vizyona girmesinden 1 yıl sonra sinemalara geldi. Filmin sinemalara gelmesi ile yine milyonlarca sinema sever, Recep İvedik fanı ve komedi izleyicisi gişelere akın etti. Recep İvedik'in çıkan son filmi ise 3'ün çıkmasından 4 yıl sonra vizyona girdi.

Milyonlarca izleyicinin beklediği Recep İvedik 5'in ise kahkaha dolu fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda milli sporcuları taşıyan kafilenin şoförlüğünü, arkadaşı vefat ettiği için üstlenen Recep İvedik'in sporcuları zehirlemesi ile onların olimpiyatlara katılamaması, onların yerine Recep İvedik ile arkadaşlarının katılmasını konu alıyor.

İşte Yayınlanan Fragman

Vizyona Ne Zaman Girecek?

Sabırsızlıkla ve büyük bir merakla beklenen Recep İvedik 5 filminin ne zaman vizyona gireceği ise merak konusuydu. Daha önceden belirlenen tarihte bir değişiklik yapılmadı ve Recep İvedik 5 sinema filmi 17 Şubat 2017 günü vizyona girecek. Recep İvedik severler ise filmi sinemada izlemek için geri sayıma başladı.

Magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.