Recep Tayyip Erdoğan: Özür Diliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı açılışında konuştu. Erdoğan bazı sıkıntılar yaşandığını ve tahammül etmek gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanı konuşmasına; "Sizleri...

Yayınlanma:
Recep Tayyip Erdoğan: Özür Diliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı açılışında konuştu. Erdoğan bazı sıkıntılar yaşandığını ve tahammül etmek gerektiğini söyledi. Cumhurbaşkanı konuşmasına; "Sizleri sıkıntıya düşürüyorsak sizden özellikle özür diliyorum, gelin sabredelim" şeklinde devam etti.

Metro hattı açılışına online olarak katılan Erdoğan, kısa bir konuşma yaptı. "Bazı sıkıntılar hissediyor olabiliriz bunlara tahammül edersek Koronavirüs belasından daha hızlı kurtulacağımızı düşünüyorum" diyen Cumhurbaşkanı, "Aldığımız tedbirlere uyarsak dünya ülkelerine göre bu işi çabuk aşacağız. Sizleri sıkıntıya düşürüyorsak sizden özellikle özür diliyorum, gelin sabredelim" dedi.

https://www.5haber.com/gayrettepe-istanbul-yeni-havalimani-metrosu-ne-zaman-acilacak-51762.html

İki Yıldır İnşaatı Devam Ediyordu

İki yıldır inşaatı devam eden metro hattında ışık göründü. İstanbul Havalimanı'nın ulaşım problemini çözecek olan bu metro hattıyla İstanbul'un kuzey ucuna da metro ulaşmış olacak. Aynı zamanda son 2 aydır, Türkiye'nin geldiği seviyenin daha görünür olduğunu da söyleyen Cumhurbaşkanı; "İki yıllık bir inşaat süresi sonunda inşallah bugün ışığı görünüyor. İstanbul Havalimanı'nın ulaşım sorunu çözülmüş olacak. Metro hattımızın diğer işlemlerininde süratle tamamlanarak hedeflenen süreden önce bitmiş olur inşallah. Bu proje Türkiye'ye avantaj sağlayacaktır. Ülkemizi son 18 yılda getirdiğimiz seviyenin önemini son 2 ayda bir kez daha gördük" şeklinde konuştu.

Yeni Sağlık Tesisleri Bayrama Kadar Açılacak

Yeşilköy ve Sancaktepe'de yeni sağlık tesisleri inşaatının da devam ettiğini açıklayan Erdoğan, bayrama kadar bunların da açılacağının müjdesini verdi.

"Dün Yeşilköy ve Sancaktepe'deki biner odalı sağlık tesislerimizin son teftişini yaptık, inşallah bayram sonuna kadar açılışını yapacağız. Durmak yok, Koronavirüs vesaire bizi durdurmuyor. Önümüzde engel tanımıyoruz ve hedeflerimize ulaşıyoruz.  Türkiye olarak dostlarımıza destek verdik. Başladığımız her yeni proje bize büyük heyecan veriyor. Son nefesimize kadar hizmet yarışını devam ettireceğiz.  Bu şehrin anlamını kavramak için tüm kalbinizle kucaklarsanız bu şehre nüfuz edebilirsiniz. İstanbul'u hak ettiği seviyeye çıkarmanın gayreti içindeyiz. İstanbul hizmet etmek eser kazandırmak inanç meselesidir. İstanbul mazeret değil hizmet bekler. Hangi kurumun görev alanında olduğunu bakmaksızın İstanbul'un ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İstanbul'un her talebine çare üretiyoruz" diyen Erdoğan sözlerini "Bunların ufku çok dar. Biz sağlık turizmini çok önemsiyoruz. Bunlara sorun Sancaktepe'nin yanında herhangi bir havalimanı var mı bilmezler.Bazı sıkıntılar hissediyor olabiliriz bunlara tahammül edersek Koronavirüs belasından daha hızlı kurtulacağımızı düşünüyorum. Aldığımız tedbirlere uyarsak dünya ülkelerine göre bu işi çabuk aşacağız. Sizleri sıkıntıya düşürüyorsak sizden özellikle özür diliyorum, gelin sabredelim" şeklinde sonlandırdı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.