Reddedilen Adanalı Dama Çıkarak İntihar Etmeye Kalkıştı

Adana'da 25 yaşındaki İsmail Öztürk, barışmak istediği kız arkadaşı tarafından reddedilince intihar etmeye kalkıştı. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Reddedilen Adanalı Dama Çıkarak İntihar Etmeye Kalkıştı

Ayrıldığı kız arkadaşı, barışma teklifini kabul etmeyince Adanalı 25 yaşındaki İsmail Öztürk dama çıkarak intihar girişiminde bulundu. Kız arkadaşının barışma teklifini kabul etmemesi üzerine 5 katlı bir binanın damına çıkarak intihar girişiminde bulunan İsmail Öztürk'ü çevreye toplanan kadınlar ikna etmeye çalıştı.

Adana'nın Merkez Çukurova İlçesi 100'üncü Yıl Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İsmail Öztürk, kız arkadaşı N.G. ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga etti. Kavga sonucu ayrılan çiftten barışmak isteyen Öztürk, kız arkadaşı tarafından reddedilince 5 katlı bir apartman binasının damına çıkarak intihar etmek istedi. Çevre duvarının üzerinde intihar etmek isteyen İsmail Öztürk'ü gören vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri intihar girişiminde bulunan 25 yaşındaki İsmail Öztürk'ü ikna etmeye çalışırken, çevrede de meraklı vatandaşlar toplandı. Gencin, kız arkadaşından ayrılıp, barışmak için çatıya çıktığını öğrenen kadınlardan 65 yaşındaki Devlet Toksöz, "Kız arkadaşın gelirse senden utanır, aşağıya in" diye seslendi. Bazı kadınlar da "İn aşağıya nişan yüzükleriniz biz takacağız" diyerek yardım etmeye çalıştı.

Uzun süren ikna çabaları ile İsmail Öztürk, intihar eyleminden vazgeçti. Öztürk'ü aşağıya inince vatandaşlar alkışladı. Yaşlı kadın da genci kendisinin ikna ettiği söyleyerek mutlu oldu.

Son dakika haberlerinden, Adana haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.