Redmi 12 C 4600 TL Fiyatıyla Raflarda!

Teknoloji markalarından biri olan Redmi, 12 C modelini Türkiye pazarına sundu. Üstelik fiyat etiketi 4600 TL olarak belirlendi.

Yayınlanma:
Redmi 12 C 4600 TL Fiyatıyla Raflarda!

Türkiye teknoloji pazarına yeni modellerinden birini daha ekleyen Redmi, 12 C serisini hedef kitlesine ulaştırıyor. Şüphesiz piyasada böyle bir ürünler çıktığı zaman en çok sorgulanan konuların başında özellikleri ile fiyatları oluyor. Fiyat açısından ilk olarak akıllı telefon modelini baz almaya başladığımız zaman 4600 TL fiyat etiketiyle yerini alması da dikkat çekiyor.

Gücünü HelioG85’ten alacak cihazın akıllı cep telefon pazarında beklenen talebi görüp görmeyeceği henüz bilinmiyor. Fakat fiyat açısından ele alındığı zaman ortalama şekilde olması da Türkiye’de de talebin olabileceğine dair önemli göstergelerinden biri olmayı başaracak. Yeni giriş segmentli olarak ayarlanan modelin, dikkat çeken önemli yanları bulunuyor. Gücünü Helio G85’den alan 5G kadar genişletilmiş özellikteki cihazın teknoloji severler tarafından sevilecek önemli yanlara sahip olduğunu söylemek mümkün. Doğal olarak bu özellikleri ile 5000 mah batarya içeriyor olması da hız seviyesinin istenen düzeyde olmasını sağlıyor.

Redmi 12 C Dünyasına Giriş!

Redmi 12 C’de Türkiye teknoloji piyasasında ortalama rakamlar üzerinden raftaki yerini alıyor. Fakat fiyatına göre kullanıcıya yönelik sunacakları performansları bir hayli memnun edecek özelliklerde denebilir. Cihazın aynı zamanda parmak izi sensörüne sahip olması kullanıcıların çok daha sorunsuz şekilde kullanabilmesine neden olacak.

Redmi dünyasında vakit kaybı yapmadan hemen yerinizi almaya devam edin ve 12 C serisinde de birçok kullanıcıyı mesut edecek özelliklerinden yararlanmaya başlayın. Düz şekilde tasarlanmış olan cihazın, tek bir kavisli yanı da ayrı bir hava kazandırmaya neden olmuş. Renk olarakta alışılmış renklerin dışına çıkılarak tasarlanmış lavanta moru ve nane yeşili de görsel olarak çok daha iyi şekilde görünmesine yardımcı oluyor. Tüm bu sağlamış olduğu üst düzey özellikler sayesinde artık daha da etkin bir kullanımdan yararlanmaya başlamış olacaksınız.

Redmi tarafından tasarlanmış olan 12 C serisi için 4600 TL gibi bir fiyat ödemek durumunda olacaksınız. Bu fiyatı ödeyerek cihaza sahip olabilmeniz mümkün.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.