Referandum Süreci Polis Şark Tayinlerini Etkiler mi? 2017 Şark Tayinleri Ne Zaman Açıklanacak?

2017 yılı polis şark tayini süreci başladı. Peki polis şark tayini sürecinde son durum nedir? Polis şark tayini sonuçları ne zaman açıklanacak? Referandum süreci polis şark tayinlerini etkiler mi? İşte polis şark tayinleri ile ilgili son durum.

Yayınlanma:
Referandum Süreci Polis Şark Tayinlerini Etkiler mi? 2017 Şark Tayinleri Ne Zaman Açıklanacak?

Binlerce polisin merakla beklediği 2017 polis şark tayinleri süreci başladı.

Geçtiğimiz ay başlayan şark tayini sürecinde  ilk olarak tercihler ve şark tayinine gitmemek için ibka'lar verilmeye başlandı. Binlerce polisin beklediği şark tayinleri için ibka ve tercih süreci geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Sürecin tamamlanmasının ardından polisler, şark tayini sürecinin sona ermesini beklemeye başladı.

Şark Tayini Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

Polis memuru, baş polis memuru, komiser yardımcısı ve komiser sınıfı emniyet mensuplarının her yıl gerçekleşen şark tayini sonuçları için sabırsız bekleyiş başladı. Her polisin memurluk hayatı boyunca 1 kere yapması zorunlu olan doğu görevi sürecinde şimdiki aşama şark sonuçlarının açıklanması oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şark tayinlerinin, Mayıs sonu veya Haziran ayı başı gibi açıklanması bekleniyor.

2016 Şark Tayinleri Ne Zaman Açıklanmıştı?

Geçtiğimiz yıl polis şark tayini sonuçları biraz gecikmeli olarak Temmuz ayının başında açıklanmıştı. Ancak geçtiğimiz yıl süreç biraz sekteye uğradığı için sonuçların açıklanması biraz gecikmişti.

Referandum Süreci Şark Tayinini Etkiler mi?

16 Nisan günü anayasa değişikliği için gidilecek olan referandumun şark tayini sürecini etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor. Ancak referandum sürecinin tamamlanmasının ardından şark tayinlerinin de Mayıs ya da Haziran ayı gibi açıklanması bekleniyor.

Polis şark tayini haberlerinden, şark tayini gelişmelerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.