Referandumdan EVET Çıkarsa Balkon Konuşmasında Taşerona Kadro Açıklaması Gelir mi?

Referandumdan evet çıkması durumunda taşerona kadro açıklaması gelir mi? Bu akşam yapılması planlanan balkon konuşmasında taşerona kadro açıklaması gelir mi? Taşeron işçiler balkon konuşmasında Başbakan Yıldırım'dan kadro açıklaması bekliyor? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Referandumdan EVET Çıkarsa Balkon Konuşmasında Taşerona Kadro Açıklaması Gelir mi?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kazandığı ilk seçimden bu yana bir gelenek haline getirdiği balkon konuşması, bu akşam sandıktan EVET çıkması durumunda yne yapılacak.

Ancak referandum sonrasında yapılması planlanan balkon konuşmasını bu sefer Başbakan Binali Yıldırım yapacak. Recep Tayyip Erdoğan ile özdeşleşmiş olan balkon konuşmasını bu sefer Başbakan Yıldırım yapacak. Konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hürriyet'ten Abdulkadir Selvi'nin haberine göre, “O gece balkon konuşması Binali Bey’in hakkı. Genel Başkan olarak o yapacak. Ben daha sonra belki bir konuşma yaparım” karşılığını verdi. “Peki vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önüne toplanırsa...” diye üsteledik. Bu kez, “Ben belki daha sonra bir konuşma yaparım” dedi. Biz Cumhurbaşkanı Erdoğan’la konuşurken o sırada Davutoğlu Konyalılara sesleniyordu. Davutoğlu konuşmasını bitirirken Cumhurbaşkanı kürsüye doğru yürüdü. O sırada Bahçeli’nin üniter yapıyla ilgili konuşmasını hatırlattık. O iş halloldu gibi bir hareket yaptı. “Bir yanlış anlama söz konusu. Ben hemen canlı yayında cevap verdim. Arkadaşlarından, danışmanlarından geri dönüş olumlu”  ifadelerini kullandı.

Balkon Konuşmasında Taşerona Kadro Açıklaması Gelir mi?

Kadro bekleyen binlerce taşeron işçiler, evet çıkması durumunda Başbakan Binali Yıldırım'ın bu akşam yapması planlanan balkon konuşmasında bir açıklama bekliyor. Açıklama yapılır yapılmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

Sizde bu konudaki görüşlerinizi aşağıda yer alan yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.