Reha Özcan’dan Aşk Dolu Sözler! Beni Bu Hayale İnandıran Eşimdi

Son dönemin dizi camiasına bir hayli damgasını vuran Üç Kız Kardeş’in Sadık’ı Reha Özcan TRT 2 kanalında Hülya Koçyiğit’in sunmuş olduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk olarak katılım sağladı.

Yayınlanma:
Reha Özcan’dan Aşk Dolu Sözler! Beni Bu Hayale İnandıran Eşimdi

Rüya isminde bir kızı ve Rüzgâr isminde de bir oğlu olan 57 yaşındaki ünlü oyuncu; “Hayatım gerçekten çocuklarımdan sonra başladı.” sözlerini dile getirdi.

Kanal D’nin salı akşamlarına büyük damga vuran Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Reha Özcan oldukça severek ve eğlenerek sette çalıştığını dile getirdi. “Ben kadınların enerjisine çok fazla inanıyorum. Tamamen kadınların ağırlıklı olduğu bir sette çalışıyoruz. Kadın yapımcı, kadın yazar, kadın yönetmen ve başarıda o doğurganlık durumu oldukça işe yarıyor. Çünkü şunu söylemem gerekiyor ki; hem oldukça bağışlayıcı hem de oldukça yaşama derinlik ve sevgi ile yaklaşıyor herkes birbirine. Bu durumda seyirciye sirayet ediyor diyebilirim.”

63d61efce4bfdd3a0ce207ec.jpeg

“Ben Şükretme duygusunu Askerlik Dönemlerinde Keşfettim”

Baba olma konusuyla ilgili bir hayli samimi açıklamalarda bulunan ünlü ve yetenekli oyuncu; “Sanırım hayatım çocuğumdan hemen sonra başladı diyebilirim. Çünkü çocuğumdan sonra hayatımd daha fazla sorumluluk olmaya başladı. Ben şükretme duygusuna oldukça geç askerlik döneminde keşfettim. Bu duruma bir hayli üzülüyorum. Çocuklarım olduktan sonra şükretmek duygum resmen üç katına çıktı. Yapmak istediğim ancak yapamadığım ya da ertelediğim şeyleri daha fazla yapmaya başladım. Babam her zaman doğru olan işinizi ve çokça seveceğiniz eşinizi bulun. İkisini de çok fazla sevin ve o zaman zamanınızın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Bu duruma da mutluluk diyorlar sözlerini dile getirdi. Teşekkür ederim ki eşim beni bu hayale oldukça inandırmıştı. Bu hayalle beraber çocuklarımız doğduktan sonra yepyeni bir hayatımızın başlangıcı oldu. Aslında ikimiz içinde her şeyi tekrardan başladı diyebilirim. Hayatımıza yapabildiğimiz tek bir üretim galiba bu. Bundan sonrası tamamen çocuklarımız adına bir yol. O yüzden gerçekten çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

63d61e9fe4bfdd3a0ce207e6.jpeg

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.