Reina'nın Sahibi Mehmet Koçarslan Kimdir? Reina Ne Anlama Geliyor?

İstanbul'un Ortaköy İlçesinde bulunan Reina adlı gece kulübüne yönelik düzenlenen silahlı saldırı sonrası Reina'nın sahibinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Reina'nın Sahibi Mehmet Koçarslan Kimdir? Reina Ne Anlama Geliyor?

Yılbaşı gece yarısından sonra İstanbul Ortaköy'de bulunan ünlü gece kulüplerinden Reina'da, yılbaşı eğlencesine katılmak için gelen vatandaşlara yönelik saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırıda 35 kişi hayatını kaybederken, 4' ü ağır olmak üzere 65 kişi de olayda yaralandı. Gerçekleşen silahlı saldırı sonrasında Türkiye gündeminde ilk sıraya oturan Reina'nın sahibinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan hakkında bilgi.

Mehmet Koçarslan Kimdir?

Yılbaşı gece yarısından sonra gerçekleşen silahlı saldırı ile Türkiye gündeminde  ilk sıraya oturan Reina, sahibi Mehmet Koçarslan'ın en küçük kızının adıdır. Ünlü gece kulübü Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan evli ve 3 kız çocuğu babasıdır. Koçarslan'ın evliliğinde ilginç olan kısım ise, eşi ile 6 ay görüşüp, 6 ay görüşmemesi. Reina'nın sahibi olarak sektörde adından bahsettiren Mehmet Koçarslan, Galatasaray Adası olarak da bilinen Su Adasının da işletmecisi. Aslen Tuncelili olan Mehmet Koçarslan'ın ailesi ile ilgili bir diğer enteresan bilgi de, babasının tüm mirası, gayrı meşru çocuğuna bırakmasıdır.

Müge Koçarslan ile evli olan Mehmet Koçarslan, Reina ile ilgili bir basın açıklaması yapmıştı. Koçarslan yaptığı açıklamada, "Ben hayatım boyunca bu ismi temiz tutmak zorundayım. Reina’yı riske atamam. ‘Tutmazsa batar’ gibi bir lüksüm yok benim. İnsanlar bana ‘Sen bu mekanda yanlış yapamazsın arkadaş, kızının ismini vermişsin’ diyorlar. Haklılar! Gece gündüz Reina markası için çalışıyorum." sözlerini söylemişti.

Reina Ne Demek?

Reina sözlük anlamı olarak bakıldığında İspanyolcada kraliçe anlamına gelmektedir.

Mustafa Koçarslan'dan Açıklama

Saldırı sonrası mekanın sahibi Mustafa Koçarslan bir açıklama yaptığı. Açıklama şöyle:

"Ortaköy'deki işletmemizde saat 01.15 sıralarında gerçekleşen hain saldırının büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Yaşadığımız bu korkunç olay, insanlığa, milletimize, huzurumuza, birliğimize, kardeşliğimize, ekonomimize, turizmimize yani tüm ülkemize yapılmış kalleş ve hain bir terör saldırısıdır. İçimiz kan ağlıyor, kurşunlar ciğerimize saplandı… Bu hain saldırıda hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımız, kapıdaki görevli polis arkadaşlarımız, içeride bulunan turist kardeşlerimiz, garsonundan komisine kadar hepsi bizim evlatlarımızdır. Hayatını kaybeden tüm kardeşlerimiz için Allah’tan rahmet, yaralananlar için acil şifalar, ailelerine ise sabır ve metanet diliyorum.

Yaklaşık iki haftadır Arnavutköy-Bebek-Ortaköy Boğaz hattında olağanüstü emniyet tedbirleri alınmış, tüm bu noktalara çadırlar kurulup 24 saat sabit uygulama yapan ekipler yerleştirilmiştir. Sahil güvenlik ekipleri ile deniz tarafında da gerekli önlemler alınmıştır. Emniyet güçlerimiz tarafından alınan tüm bu önlemlere rağmen maalesef bu elim olay gerçekleşmiştir. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz.

İnsanlığa, milletimize ve ülkemize yapılan bu terör saldırısının, birliğimizi bozamayacağına, kardeşliğimizi yok edemeyeceğine, devletimizin milletimizle el ele terörü yok edeceğine inancımız tamdır."

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.