Renault Escape SUV’dan Sonunda İlk İpucu Geldi! İlkbahar Zamanı Tanıtımı Yapılacak!

Fransız markanın uzun süredir MPV temsilcisi olan Renault Espace da aynı şekilde SUV çılgınlığının kurbanı oldu.

Yayınlanma:
Renault Escape SUV’dan Sonunda İlk İpucu Geldi! İlkbahar Zamanı Tanıtımı Yapılacak!

7 koltuk seçeneğine sahip büyük bir SUV olan Renault Espace, 2023 yılında satışa sunulacak. Otomotiv endüstrisi, SUV pazarı tarafından resmen yutuldu. Bu akım adına diğer segmentlerden birkaç modelin yıkıldığını veya dönüştüğünü gözlemliyoruz. Bunun son örneklerinden biri Renault Espace idi.

Renault Espace Büyük SUV Sınıfına Katılacak

1983 yılından bu yana şirketin birincil MPV temsilcisi olarak hizmet veren Renault Espace, altıncı nesli ile büyük SUV sınıfına katılacak. Kasım ayında 40. yaşını kutlayacak olan model, güncellenmiş haliyle ağırlıklı olarak Austral'ı temel alacak. Renault, bugün yeni nesil Espace için ilk görüntüsünü yayınladı. Bu lokasyonda otomobilin arka kısmından bir parça gösterilirken, Austral kaynaklı LED stoplar hemen gözümüze çarpıyor. Renault'a göre yeni Espace, uzun yolculuklar için tasarlanmış 5 veya 7 koltuklu bir SUV.

Önceki Nesil CMD-CD Platformu Kullanılacak

Önceki nesil CMF-CD platformu, yeni Renault Espace'in temelini oluşturacak. Nissan X-Trail, Mitsubishi Outlander ve Renault Austral aynı platformu kullanıyor. Şu anda Austral, motor olasılıklarını seçmek için de kullanılacak. Sonuç olarak, serinin gelecekte hafif hibrit ve tam hibrit seçeneklerinin yanı sıra şarj edilebilir hibrit seçeneğini de sunacağını tahmin edebiliriz.

Daha önce yolda test edilirken çekilen görüntülere göre yeni Espace, Austral'a çok benzeyen bir tasarıma sahip olacak. Tabii ki, arkadaki ekstra iki koltuğu yerleştirmek için daha uzun bir dingil mesafesi de dahil olmak üzere fiziksel değişiklikler olacak. Kendi segmentinde Skoda Kodiaq, Nissan X-Trail ve Peugeot 5008 gibi araçlarla mücadele edecek araç hem bir önceki nesil Espace hem de Koleos'un yerini alacak. 2023 baharında, yeni nesil Renault Espace resmi çıkışını yapacak.

indir-4.webp

Renault Herkesin Araç Almasını Sağlayacak Girişimi Açıkladı

Türkiye'nin en çok satan sıfır araçları arasına adını yazdıran Renault Ocak ayına özel yeni fırsat kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklama kapsamında "Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, tüm Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 50.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 4.509 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır" denilerek peşinat ödemesi yapılacağı belirtildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.