Renault Hamleyi Yaptı! Tam Tamına 394 Bin TL’ye Satacak! Bu Fırsatı Asla Kaçırmayın!

Renault'un fiyat listesi heyecan yarattı. Ülkemizde çok sevilen bir model 393.000 bin TL'den satışa sunuluyor. Şimdi çok sevilen Renault modelini ve şu anki fiyat aralığını inceleyelim. Eşsiz model tasarımları ve müşterilerini...

Yayınlanma:
Renault Hamleyi Yaptı! Tam Tamına 394 Bin TL’ye Satacak! Bu Fırsatı Asla Kaçırmayın!

Renault'un fiyat listesi heyecan yarattı. Ülkemizde çok sevilen bir model 393.000 bin TL'den satışa sunuluyor. Şimdi çok sevilen Renault modelini ve şu anki fiyat aralığını inceleyelim. Eşsiz model tasarımları ve müşterilerini memnun edebilecek rekabetçi fiyatları ile tanınan bir şirket olan Renault, bunu yine yaptı.

Hatırlarsanız birçok otomobil üreticisi yılbaşına denk gelecek şekilde fiyatlarını artırmıştı. Fiyatları düşen üreticiler arasında Skoda, Kia, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Citroen ve Opel de yer aldı.

Renaul Taliant Tasarımı

Renault’un CMF-B platformu üzerine inşa edilen sedan Taliant, kozmetik olarak ağabeyi Renault Megane'ye benziyor. Bilindiği gibi, eski Dacia Logan'ın platform kardeşi Renault Symbol'dü. Yeni Dacia Logan ve yeni Renault Taliant aynı platformu kullanıyor. Bununla birlikte, araba tasarımları birbirinden büyük ölçüde farklıdır. Her iki modelde de burun yapısı, çamurluklar ve bagaj kapağı arasında etkileyici bir ayrım var. Renault Taliant'ın boyutları 4396 mm uzunluk, 2007 mm genişlik (aynalar açıkken), 1501 mm yükseklik ve 2649 mm aks mesafesi mevcuttur. Bagaj miktarı 628 litredir. Symbol'e kıyasla bagaj hacmi 118 litre artmış ve bu sınıf için önemli bir hacim ortaya çıkmış. Ancak bagaj kapağının kullanışlılığı sabit kalmaz ve hafif bir yokuşa park ettiğinizde ve bagajı açmanız gerektiğinde yolun eğimi nedeniyle azalır.

Yeni Renault Taliant’ın ön konsolu, bundan kısa bir süre önce ülkemizde satışa sunulan Dacia Sandero ile benzer noktalara sahip. Ancak farklı noktalar da var. Mesela direksiyon simitleri farklı… Bunun dışında havalandırma ızgaraları da farklı. Ayrıca Taliant’ın ön konsolunda piyano siyahı ve kumaş kaplama kullanılırken, Sandero’da sadece kumaş kaplama kullanılıyor. Tuş takımları ise aynı. Bu otomobil giriş seviyesinde bir sedan olduğu için sert plastik malzemeleri normal karşılamak lazım. Ancak otomobilin iç mekân kalite hissi göze tatminkâr geliyor. Koltukları rahat olan otomobilin kumanda birimleri de kolay kullanımlı. Arka koltuklarda diz ve baş mesafesi sorunu yok. Ön koltukların arkasında katlanan masalar, eşya cepleri, cep telefonu cebi gibi detaylar arka koltuk yolcularının hoşuna gidecek özellikler.

Renault Taliant Ocak 2023 Güncel Fiyat Listesi

  • Taliant Joy 1.0 Sce 65 bg satış fiyatı 393.000 TL
  • Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg satış fiyatı 522.900 TL
  • Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg satış fiyatı 552.900 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.