Renault Sonunda En Ucuz Modelinin Listesinde Güncelleme Yaptı! Clio ile Arasındaki Fark Açıldı!

Ülkemizde otomobil meraklıları tarafından çok sevilen büyük bir otomobil üreticisi olan Renault, Ocak ayı listesini açıkladı. Ülkemizde sıfır otomobil pazarının en önemli markalarından biri olan Renault, yeni yılın ilk fiyat listesini yayınladı. Her model burada çok beğeniliyor. Renault bir süredir fiyat listesini güncellemediği için yeni otomobil almak isteyenlerin merakı fazlasıyla artmıştı.

Yayınlanma:
Renault Sonunda En Ucuz Modelinin Listesinde Güncelleme Yaptı! Clio ile Arasındaki Fark Açıldı!

İlk kez rakiplerinden farklı bir fiyat listesi açıklayan Renault, her model için araç almayı planlayan kişilerin beğenisini topladı. 2023'ün ilk günlerinde Toyota, Volkswagen, Citroen, Skoda, Kia, Hyundai ve Opel gibi otomobil üreticileri fiyatlarını revize etti. Renault Taliant modeli için en son Ocak ayı fiyat listesi de 2023'ün orta noktası yaklaşırken su yüzüne çıktı. Ülkemizdeki rakiplerine göre hala çok makul olan Renault Taliant'ın fiyatı ciddi anlamda artmış görünüyor. En son listede Renault Taliant Joy 1.0 Sce 65 hp paketinin 393.000 TL etiket fiyatına sahip olduğunu unutmamak gerek. Geride bıraktığımız 2022 yılında bu rakamın neredeyse %40 daha makul fiyatlara satıldığının farkındayız. Ek olarak elbette herkes şubat ayında otomobil fiyatlarının artmaya devam edeceğinin de farkında.

Renault Taliant Özellikleri

Uygun fiyatlı yeni araba arayanlar için markanın yeni bir modeli var. Bir aile aracı olarak yaratılan Taliant, nispeten düşük maliyeti ve konfor odaklı özellikleri sayesinde kısa sürede pazarda öne çıktı. Araç sıfır model olarak ilan edilir. Ancak detayları incelerseniz Renault Symbol modelinin yenilenmiş bir versiyon olduğunu görürsünüz. Görünüm olarak Dacia Logan'a benziyor. Aynı tesis, halihazırda aynı motorlara ve iç mekanlara sahip iki otomobil üretiyor. İlk olarak "Symbol modelinin devamı" olarak anılan araçta önemli tasarım farklılıkları bulunuyor. Renault'un tanıdık tasarım dilini açık bir şekilde yansıtıyor. Symbol gibi marka bağımsız bir tasarım dili yerine, şirketin genel tasarım diline uygun bir otomobil geliştirildi.

2021-renault-taliant.jpg

Ocak 2023 Renault Taliant Güncel Fiyat Listesi

Joy 1.0 Sce 65 bg için kampanyalı satış fiyatı - 393.000 TL

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg için kampanyalı satış fiyatı - 522.900 TL

Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg için kampanyalı satış fiyatı - 552.900 TL

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.