Renault’tan Sıfır Araç Kampanyası

Bir Fransız markası olan Renault Clio, Renault tarafından üretilen B-segmenti bir otomobildir. İlk kez 1990 yılında piyasaya sürülmüş olan ve o zamandan beri dünya genelinde popüler bir araç haline gelmiş olan Renault Clio, sıfır araç kampanyasıyla müşterilerine umut veriyor.

Yayınlanma:
Renault’tan Sıfır Araç Kampanyası

Clio, teknolojik özellikler açısından da oldukça zengindir. Özellikle daha yeni modellerinde, dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, sürücü destek sistemleri, şerit takip sistemi, kör nokta uyarı sistemi, adaptif hız sabitleme sistemi gibi pek çok ileri teknolojik özellik bulunmaktadır.

Kampanyaya Katılım Şartları

Kampanyaya göre, Renault'un belirli modelleri 300 bin liraya satılıyor ancak aranan tek şart, müşterinin kendisine veya ailesinde engelli raporu bulunması. Engelli bireyler için düzenlenen ÖTV muafiyeti sayesinde, araçların vergileri çıkartıldıktan sonra vergisiz fiyatı üzerinden satın alınabiliyor. Bu sayede müşteriler, ÖTV ödemeden sıfır araç sahibi olabiliyorlar.

Kampanya Dahilindeki Araçların Fiyat Listesi

Renault'un Nisan ayı fiyat listesinde, Clio modelinde bulunan Joy, Touch ve Icon donanım seçenekleri bulunuyor. Joy donanımı, 1.0 Tce benzinli motor ve 65 beygir gücüne sahipken, Touch donanımı 1.0 TCe benzinli motor ve 90 beygir gücüne sahip. Icon donanım ise 1.0 TCe benzinli motor ve otomatik vites ile 90 beygir gücüne sahip. Clio modelinin fiyatları, Joy donanım için 309.900 TL, Touch donanımı için 422.000 TL ve Icon donanımı için 449.900 TL olarak belirlenmiştir. LPG'li ECO motor seçenekleri de bulunmaktadır. İşte 2023 model Clio araçların fiyatları;

90 beygir Joy donanım 412.900 TL iken Touch donanım araç 422.000 TL’den satışa sunuldu. Touch donanımın 100 beygir LPG’li modeli ise 425.900 TL fiyat sunuldu. 100 beygirli Touch donanım modelin Benzinli-Otomatik viteslisi için ise 430.900 TL fiyat belirlendi. Renault Clio 2023 modellerden biri olan Icon donanımlı aracını da 449.900 TL’den satışa sunuldu. Icon donanımlı araçları 90 beygir gücünde olup benzinli-otomatik viteslidir.

renault-clio-1-1.jpg

Özetle, Renault'un sıfır araç kampanyası ile engelli bireyler için ÖTV muafiyeti sağlanarak, müşterilerin sıfır araç sahibi olması kolaylaştırılmaktadır. Clio modelinde yer alan farklı donanım seçenekleriyle müşterilere uygun fiyatlı araç seçenekleri sunulmaktadır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.