Rıdvan Dilmen, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Murat Boz'dan Referandumda 'EVET' Çağrısı

Spor, müzik ve medya dünyasından ünlü isimler, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla referandumda 'güçlü Türkiye için evet' kampanyası başlattı. İşte kampanyaya katılan ünlüler ve yaptıkları paylaşımlar.

Yayınlanma:
Rıdvan Dilmen, Arda Turan, Burak Yılmaz ve Murat Boz'dan Referandumda 'EVET' Çağrısı

Anayasa değişikliği ve Başkanlık sistemi için yaklaşan referandum öncesi sosyal medya platformları üzerinde evet ve hayır kampanyaları başladı.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden başlayan kampanyalar ile referandumda evet veya hayır oyu kullanacaklar açtıkları etiketler üzerinden paylaşımları ile düşünce ve görüşlerini sosyal medyada belirtiyor. Sosyal medya üzerinde yapılan son paylaşımlar arasında dikkat çeken bir paylaşımın ilk halkası Rıdvan Dilmen'den geldi. Eski futbolcu, ünü spor yorumcusu ve TFF Başkan adaylığı için hazırlanıyor.

Rıdvan Dilmen, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla nlü futbolcu Arda Turan'a seslenerek ""Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım. Peki Arda sende var mısın?" sözlerini söyledi.

Rıdvan Dilmen'in çağrısına cevap veren Arda Turan ise eski takım arkadaşı Burak Yılmaz'a seslenerek ona sen de var mısın sorusunu sordu. Arda Turan'ın bu çağrısı üzerine Burak Yılmaz da sessiz kalmadı ve Bu çağrıya destek verdiğini ve referandumda evet diyeceğini söyledi. Burak Yılmaz ise videosunun sonunda ünlü şarkıcı Murat Boz'a seslendi.

Burak Yılmaz'ın bu çağrısına ise Murat Boz cevap verdi ve referandumda güçlü Türkiye için evet diyeceğini söyledi.

Rıdvan Dilmen'in evet çağrısının halkası ise gittikçe büyüyor.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.