Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe Osmanlıspor Yorumu: "Golü Hakem Attı"

Rıdvan Dilmen'den flaş Fenerbahçe yorumu geldi. İşte ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in karşılaşma hakkındaki önemli yorumları.

Yayınlanma:
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe Osmanlıspor Yorumu: "Golü Hakem Attı"

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor karşılaşmasında son dakika golü rakibini 1-0 yenmesine yorumlar gelmeye devam ediyor.

Ntv Spor'un yorum programında Fenerbahçe Osmanlıspor karşılaşmasını yorumlayan Rıdvan Dilmen maçın hakemini eleştirdi. Rıdvan Dilmen maçın hakemi ile ilgili, "Hakem Alper Ulusoy'un attığı golle Fenerbahçe önemli bir 3 puan aldı! Golde net el vardı. Mehmet Topal net bir şekilde sağ eliyle topu yumaşatıyor." açıklamalarında bulundu.

Açıklamasının devamında Dilmen, "Fenerbahçe coşkulu oynadı. Oyuncu değişikliklerinin ardından rulet oynandı. İki kalede de gol pozisyonları yaşandı. Şampiyonluk yarışından kopmasına rağmen Fenerbahçe arzulu oynuyor, ancak takımda yetenek sorunu var." sözlerini söyledi.

Risk Alma Dönemi Geldi

Fenerbahöe'nin ligde kritik dönemeçte olduğunu ifade eden Dilmen, "Lens dışında yetenek yok. Puan durumuna baktığımız zaman Fenerbahçe için risk alma dönemi geldi de geçiyor bile. İkincilik için mücadele etmeli. Başakşehir'in oynayacağı çok ciddi maçlar var. Video hakem sistemi doğru bir şekilde uygulanacaksa uygulamaya girmeli." ifadelerini kullandı.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.