Rıdvan Dilmen'den Flaş Açıklama: "Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü .."

Alanyaspor Fenerbahçe karşılaşması sonrası maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin son durumu ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları.

Yayınlanma:
Rıdvan Dilmen'den Flaş Açıklama: "Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü .."

Eski futbolcu ve ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için flaş açıklamalar geldi.

Ntv Spor kanalında spor yorumculuğu yapmakta olan Rıdvan Dilmen, önceki akşam oynanan Fenebahçe karşılaşması sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Alanyaspor maçına değinen Rıdvan Dilmen, "Alt takımları çok etkiliyordu bu maç. 2-0 olduktan sonra Rize, Adana G.Antep teknik direktörü dahil eyvah falan demişlerdir. Fenerbahçeli de 2-0 olduğunda belki televizyonu kapatmışlardır. Tyson başlayıp deviremediği zaman ısırıyordu. Fenerbahçe o kadar pres yaptı ki hücum takımı olduğu için iyi forvetleri var ancak kaç gol yediler. Açık ara birinciler... Takım ve bireysel savunmacıları iyi değil." sözlerini söyledi ve ekledi:

"2-0'dan sonra 3-4 net pozisyon verdi. Düşmemeye oynayan takımların içeride oynadıkları maçlar dezavantajdır. Çok kritik maçlar kazandılar. Gençlerbirliği'ni, Adana'yı yendiler. 2-0'dan 3-2'ye getirmek büyük başarı. Belki taraftarlar Sabiha Gökçen'e mi gitsek diye düşündükleri bir maçtı."

Alanya Çok Hızlı Başladı

Alanyaspor'un karşılaşmaya çok hızlı başladığını belirten Dilmen, "Alanya öyle bir başladı ki şok oldu Fenebrahçeliler... Sert ve agrasif. Barcelona 4-0'ın rövanşında bu kadar agrasif başlamadılar. 2-2 yakalanınca Rus ruletinden çok büyük takımlar daha ağırlıklı oynar. Geçen hafta programda Fernandao ile başlar başlamaz derken Fernandao ile başladı. Sow hiç oyuna bile girmedi. Fernandao diyor ki ben birinci santrafor. Sow ve van Persie'nin önünde... Kuvvetli bir oyuncu ve iş yapıyor." ifadelerini kullandı.

Mevcut Kadro'da Güvenilecek İsim ..

Fenerbahçe'de hücum hattının iyi olduğunu söyleyen Dilmen, "Mevcut kadroda güvenilecek oyuncu Fernandao gözüküyor. Fenerbahçe'nin Konya maçı var bir seri yakalayabilirler. Fenerbahçe maçlarda savaşıyor. Kötü oynuyor, son dakikalarda elle karışık attığı golde bile istekleri var. 2-0'dan sonra sezonu bitirmiş gibiydiler ama reaksiyon gösterdiler. İkinci gol muazzamdı hatta üçüncü gol de çok klastı." sözlerini söyledi.

En Etkili Silahı..

Fenerbahçe'nin en etkili ismine değinen Rıdvan Dilmen, "2-0'dan sonra Topal ile olan diyaloguna bakınca Lens Fenerbahçe'nin en etkili silahı.. Burayı çok sevdi ve inşallah önümüzdeki yıl Lens ile devam edilebilir. Bbası toprağı bol olsun vefat etti geldi maça çıktı. Değerli ve yetenekli bir oyuncu... 3-3'te bitebilirdi maç ama oyuncuların oyun kalitesini hocanın oyun anlayışını beğenmiyorum ama mücadele ediyorlar." sözlerini söyledi.

Advocaat ile Devam Edilmeyecek

Teknik direktörün durumuna da değinen Dilmen, "Advocaat geldi sezon sonu ne olursa olsun ayrılıyorum demek. Fenerbahçe Kulübü buna dünden razı olmuş gibi duruyor. Advocaat seneye yok. Şekip Mosturoğlu açıklamıştı 1 yıl sözleşme teklif ettik. Advocaat ile yola devam edilmeyecek." sözlerini söyledi.

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü..

Açıklamasının devamamında yeni teknik direktör hakkında bilgi veren Rıdvan Dilmen, "Benim param var pulum var diyor. Büyük bir takım çalıştırmak istiyorum diyordu çalıştırdı. Emeklilik 4 Haziran'a kadar idare edecek artık. Oyuncu grubu da mental olarak işlerini iyi yapıyorlar. Camiaya yakışmıyor, iyi oynamıyorlar tamam ama mücadele ediyorlar. Fenerbahçe'nin yeni hocası Aykut Kocaman olur..." sözlerini  söyledi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.