Riot Games Yeni Aksiyon Oyunu Demacia Evreninde Geçecek

Güney Kore merkezli bir oyun değerlendirme sitesinde, Riot Games bünyesindeki Riot Forge stüdyosunun Demacia’da geçen bir oyun geliştirdiği iddiaları yer aldı. Yeni oyunun League of Legends evreninde geçiyor olması, oyun severleri...

Yayınlanma:
Riot Games Yeni Aksiyon Oyunu Demacia Evreninde Geçecek

Güney Kore merkezli bir oyun değerlendirme sitesinde, Riot Games bünyesindeki Riot Forge stüdyosunun Demacia’da geçen bir oyun geliştirdiği iddiaları yer aldı. Yeni oyunun League of Legends evreninde geçiyor olması, oyun severleri heyecanlandırdı.

Riot Games tarafından 2019 yılında Awaken sinematiğinin yayınlamasıyla birlikte böyle bir gelenek başlamıştı. Bu yıl, geçtiğimiz senelerdeki gibi bir sinematik yayınlanmamış ve bu durum çok büyük bir tepki almıştı.

Gelen yoğun tepkiler üzerinde Riot Games tarafından sinematik bütçesinin, oyuncuları heyecanlandıracak alanlara aktarıldığı duyurulmuştu. O dönem bu açıklamanın anlamı çok anlaşılmasa da, ortaya çıkan iddialar yeni bir oyunun geliştirildiğini gösteriyor.

Yeni Oyun Demacia’da Geçecek

LoL’ün 10.yılında Riot Forge isimli bir ekip kurularak, söz konusu ekibe bağımsız geliştiricilerin alındığı duyurulmuştu. Riot Forge, Ruined King oyununu geliştirmiş ve oyun severlerden büyük beğeni almıştı.

riot games

Güney Kore sitesinden aktarılan sızıntıya göre Riot Forge yeni bir oyun geliştirecek. Demasya’da geçeceği iddia edilen oyunun adı ise Mageseeker: A League of Legends Story olacak. Yine sızıntı kaynaklarına göre bu oyundaki baş karakterin adı ise Sylas olacak.

Oyunun hikayesinde Sylas bir büyücü olacak. Demasya’da ise büyücülük ve yasak olduğundan büyücüler tutsak ediliyor. Sylas, Lux’ın iyi niyetini kullanarak bir isyan başlatacak ve hapisten kaçacak. Oldukça ilgi çekici biri hikayesi oyunun ne zaman çıkacağı ve ne kadar başarılı olacağı ise merak ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.