Robin Van Persie Adına Kesilen Barkod Sosyal Medya Gündeminde

Önceki akşam oynanan Akhisar Fenerbahçe maçında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Robin Van Persie için hastanede barkod kesilmesi sosyal medyada gündeme oturdu. İşte Van Persie adına kesilen barkod ve olayın detayları.

Yayınlanma:
Robin Van Persie Adına Kesilen Barkod Sosyal Medya Gündeminde

Önceki gün Manisa'da oynanan Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanarak sahadan ambulansla ayrılan Robin Van Persie, Manisa Devlet Hastanesine götürüldü. Manisa Devlet Hastanesine diğer bütün hastalar gibi barkodla içeriye alındı. Robin Van Persie adına verilen barkodun ortaya çıkması, sosyal medya üzerinde günün konusu haline geldi. Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Uzman Doktor Zafer Ulusan, bunun ülkedeki hastanelere başvuran eden herkes için rutin bir işlem olduğunu söyledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumunda önceki akşam oynanan Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşmasının 37'nci dakikada rakibiyle çarpışarak gözünden yaralanan Fenerbahçeli Robin Van Persie, Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Robin Van Persie için hastanede barkod verilmesi sosyal medya üzerinde, sarı- lacivertli taraftarlar tarafından birbirinden ilginç yorumlarla karşılandı. İşin aslının sıra bekleyenler için verilen kayıt barkod uygulaması olduğu belirtildi. Manisa Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Uzman Dr. Zafer Ulusan, işlemin rutin uygulama olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Hastanemizin acil servisine getirilen hasta bekletilmeden tedaviye alınır. Van Persie de hastanemize gelince kendisine bilgisayar bir numara verir. Hastanede bundan sonraki her türlü işlemi bu numarayla takip edilir. Parsie hastanemize gelir gelmez acil hekimi tarafından muayene edildi. Ardından plastik cerrahi uzmanı çağrıldı. Yara kafada olduğu için tomografi çekildi. Plastik cerrahımız dikişe gerek duymadan bandajla yarayı birleştirdi. 15 dakika içinde bu işlemler tamamlandı. Ardından göz hastalıkları uzmanı çağrıldı. Göz hastalıkları uzmanı gelmeden Persie ve yanındakiler teşekkür ederek ayrıldılar. Acile gelen hasta kim olursa olsun, acil servise gelince bilgisayar tarafından numara verilir. Bu rutindir. Dün acil servisimizde 590 hasta müracaat etti. Bu rakam bazı günler 811'e kadar çıkabiliyor."

5haber.com  |Manisa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.