Ronaldo'nun Oynadığı Türk Telekom Reklam Filmini Mersinli Ümmiye Koçak Yönetti

Cristiano Ronaldo'nun oynadığı reklam filminin yönetmeni Mersinli Ümmiye Koçak oldu. İşte reklam filmi ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Ronaldo'nun Oynadığı Türk Telekom Reklam Filmini Mersinli Ümmiye Koçak Yönetti

Türkiye iletişim devi Türk Telekom'un 'Sen Yeter ki Hayal Et' sloganı ile yola çıkılarak çekilen yeni reklam filminde dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo oynuyor. Reklam filminin en çok dikkat çeken kısmı ise reklamda rol alan ve reklamı yöneten kişinin Mersinli Ümmiye Koçak olması. Mersin'in Arslanköy Köyünde oturmakta olan ve burada kurduğu tiyatro ile adını dünyaya duyuran Ümmiye Koçak, çektiği Yün Bebek filmiyle New York Avrasya Film Festivalinde büyük ödüle layık görülmüştü.

Ümmiye Koçak, Ronaldo’nun evinde gerçekleştirilen çekimlere katılımda bulundu. Reklam filminde Ronaldo da zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlattı.

Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, reklam filmi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yerdi:

“Türk toprağından çıkmış bir marka olarak insanımızın azmine inanıyoruz. Her insanın teknolojimiz sayesinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, imkansızı başarabileceğine inanıyoruz. İnsanların, duydukları başarı hikayelerinden ilham alması en büyük temennimiz. Buna aracı olmak amacıyla Türkiye’nin 81 ilinden gerçek başarı hikayelerine ışık tutmayı sürdüreceğiz. Türkiye azimle çalışarak hayaline ulaşma söz konusu olduğunda çok büyük bir potansiyele sahip. Bu nedenle başarı hikâyesi bulmakta zorlanacağımızı düşünmüyoruz” dedi. Ayrıca Dursun, yeni reklam filmlerinin çekiminin Denizli, Rize, Antalya, Gaziantep, İstanbul ve Çanakkale olmak üzere 6 ilde gerçekleştirildi."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.