Rusya’da Panik Havası Hakim! Panik Havasına Dönüştüren İşte O Mesajlar!

Rusya’da TV yayınlarının kesilmesine ve hatta tüm uçuşların yasaklanmasına neden olan bir mesaj alındı.

Yayınlanma:
Rusya’da Panik Havası Hakim! Panik Havasına Dönüştüren İşte O Mesajlar!

Füze saldırısı uyarısının yaşanmasının hemen ardından Rusya’da TV yayınları kesildi. Aynı zamanda uçuşlar ile ilgili yasaklama getirildi. Rusya’da yaşanan bu olay panik havasının oluşmasına neden olurken, füze saldırısına karşı da acil haber mesajı yayınlandı.

Rusya ve Ukrayna çetin bir mücadele içerisine girmeye başlarken her iki taraf açısından da sancılı gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Yine yaşanabileceğine dair füze saldırı mesajından sonra Rusya TV yayınlarının kesilmesine neden oldu. TV yayınlarının kesilmesi ve füze saldırısının yaşanma korkusuna dair anlar kameralara yansıdı.

ABD’nin Kimyasal Saldırı Hazırlığında Olduğu Söyleniyor!

ABD’nin kimyasal saldırı hazırlığında olmaya başlandığına dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Televizyon ve radyo kanallarının yayınlarında füze saldırısı ve devamında da ABD’den gelme ihtimali yksek olan kimyasal saldırıya karşı uyarı geçildi. Amerika Birleşik Devletinin zehirli kimyasal maddeler ile bir hücum halinde olacağına dair ortaya iddia atıldı. Bu bilginin gün yüzüne çıkmasından sonra Ukrayna’nın da aynı şekilde bir prokovasyona imza atılma durumunun söz konusu olabileceği belirtildi.

Amerika tarafından gelebilecek kimyasal tepkiler ile ilgili olarak uyarılarda bulunuldu. Uyarılarda kimyasal saldırıya karşı hazırlıklı olunması gerektiğine dair işaretlerde bulunuldu. Bu nedenle kimyasal saldırı ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar sonrasında da bir panik havasının yaşanmaya başlandığını söylemek mümkün.

Rusya ve Ukrayna Savaşı Bir Yıl Geride Kaldı!

Rusya ve Ukrayna savaşında tam 1 yıl geride kaldı. İki ülke arasında bir türlü ortak noktada buluşalamayan bir süreç yaşanmaya devam ediliyor. Bu durum Rusya ve Ukrayna arasındaki sürecin her geçen gün daha da ciddi bir boyuta sıçramasına neden olurken, işin içerisine girmeye çalışan farklı devletlerin de olması olayın yüzünü daha farklı hale getirmeye neden olmaya başlıyor. Rusya ve Ukrayna savaşında bir sene tamamlanırken, ABD’nin de Rusya’ya karışı yaptırım ve devamında da saldırıları devam edebilmesi olağan. Şimdilerde yeni bir iddia da kimyasal saldırı oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.