Rüzgar Erkoçlar Kendisi Hakkında Bilinmeyenler Anlattı: Çocuğum Olabiliyor

Star tv'de yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbet'ne katılan Rüzgar Erkoçlar, kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı. İşte Rüzgar Erkoçlar hakkında bilinmeyenler.

Yayınlanma:
Rüzgar Erkoçlar Kendisi Hakkında Bilinmeyenler Anlattı: Çocuğum Olabiliyor

Star Tv ekranlarında yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbetine katılan Rüzgar Erkoçlar, kendisi hakkında bilinmeyen ve merak edilen konuları anlattı.

Zor Günler Geçirdim

Kadere inancının tam olduğunu söyleyen Erkoçlar, "Ben kadere inanıyorum. Belli yazılmış bir kader çizgimiz var, ama o yola giderken de yukarısının sana sunduğu çeşitli farklı yollar var. Bunu da kendimizin seçtiğine inanıyorum. Zor günler geçirdim." dedi.

İlk Tepkiler ve İlk Dönem

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrasında yaşadıklarını anlatan Rüzgar Erkoçlar, "Ajitasyon tarafına bakarsak o dönemde oturup kendime acıyabilirdim, üzüle bilirdim. Tek doğru olan şey hep önüme bakmam oldu. Instagram'da sürekli insanlardan mesaj alıyorum. İnsanlara umut kaynağı olmuş. Benim gibi olan insanlara da benim gibi olmayan insanlara da. Mesela işinden mutlu değil, değiştirmek için adım atacak ama o cesareti bulamıyor. İnsanlara bunu vere bilmişim Demek ki benim de görevim buymuş. Böyle bir görevim yok ama seviniyorum." sözlerini söyledi.

Pastanede Çalıştığı Dönem

Cinsiyet değiştirdikten sonra çalıştığı pastanede yaşadıklarını anlatan Erkoçlar, "Pastanenin kapısında çalışma ilanını gördüm ve içeri girdim. İlanı sorduğum kişi zaten oranın patronuymuş. Beni tanımadı. Hatta çalışmaya başladıktan 4-5 ay sonra beni tanımaya başladı. Televizyon izleyen, sosyal medyayla alakası olan bir insan değildi. O dönemlerde yaşadığım deneyimi hiçbir şey bana veremez. Orada yaşadıklarım şu an beni güçlü kılıyor. 15 saat çalışıyordum ve kendisi gibi beni yetiştiriyordu. Sonuçta hiç bilmediğiniz bir meslek. Hayatımın en mutlu günleriydi. Huzurlu ve özgürdüm." ifadelerini kullandı.

Çocuğum Olabiliyor

Çocuğunun olup olmayacağı sorus üzerine Rüzgar Erkoçlar, "Çocuğum olabiliyor. Olabilirliği olmayan bir şeyi Allah yaratmaz. Herhalde bu benim sınavım. Bir ilaç bunu yapabilir mi? Demek ki hazırmışım. Tabii ki çocuk istiyorum." ifadelerini kullandı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.