Sabri Sarıoğlu'ndan flaş açıklama: "Verilen sözler vardı, hayallerimi çaldılar"

15 yıldır formasını giydiği Galatasaray ile yolları ayrılan Sabri Sarıoğlu sarı kırmızılı kulübe olan kırgınlığını dile getirdi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Sabri Sarıoğlu'ndan flaş açıklama: "Verilen sözler vardı, hayallerimi çaldılar"

Geçtiğimiz gün flaş bir karar alan Galatasaray yönetimi, tecrübeli sağ bek Sabri Sarıoğlu ile yolları ayırmaya karar verdi. Bu karar gündemde çokça konuşulurken tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu, bir son dakika açıklaması yaptı ve takımdan mutsuz şekilde ayrıldığını dile getirdi.

15 yıl boyunca formasını giydiği Sarı-Kırmızılı kulüpte futbolu bırakma hedefinin olduğunu hemen hemen her fırsatta dile getiren 33 yaşındaki tecrübeli sağ bek Sarıoğlu, “Benim hep bir hayalim vardı. O da burada başlayıp, burada bitirmekti. Hayallerimi çaldılar! 2 sene daha oynayıp futbol hayatıma nokta koymayı planlıyordum." dedi.

Verilen Sözler Tutulmadı

Açıklamasına devam eden Sabri, "Yönetim bana otur dese oturur, oyna dese oynardım. Verilen sözler vardı bana. Ancak ne olduysa son 1 haftada tutulmadı. Açıkçası Galatasaray’dan ayrılacağım için çok mutsuzum” sözleri ile mutsuzluğunu dile getirdi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.