Sağlık Bakanlığı kurum içi atama ile İstanbul'a 1555 personel alıyor

Sağlık Bakanlığı kurum içi yer değiştirme ile İstanbul'a 1555 personel alımı yapacağını açıkladı. İşte Sağlık Bakanlığından yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Sağlık Bakanlığı kurum içi atama ile İstanbul'a 1555 personel alıyor

Sağlık Bakanlığı'ndan kamuoyuoyuna bir bilgilendirme açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada kurum içi atama ile İstanbul'a bin 555 sağlık personeli alımı yapılacağını belirtti. Sağlık Bakanlığı, İstanbul'un personel ihtiyacını karşılama adına Kurum İçi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfı personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Kura Töreni Ne Zaman?

Öte yandan atamaya ait kılavuz, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinden önümüzdeki günlerde ilan edilecektir. İlgili alıma ait kura, 9 Haziran Cuma günü noter huzurunda gerçekleştirecektir.

Kadro Dağılımı

Söz konusu kura ile 6 biyolog, 5 çocuk gelişimcisi, 2 dil ve konuşma terapisti, 27 diyetisyen, 118 ebe, 25 fizyoterapist, 825 hemşire, 1 iş ve uğraş terapisti, 11 laborant, 1 odiyolog, 1 perfüzyonist, 11 psikolog, 4 sağlık fizikçisi, 278 sağlık memuru, 193 sağlık teknikeri, 20 sağlık teknisyeni, 18 sosyal çalışmacı ve 4 tıbbi teknolog olmak üzere toplamda bin 555 personel ataması yapılacak.

2017 Yılı İstanbul İli Kurum İçi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası

Başvurular 17 Mayıs 2017- 24 Mayıs 2017 (Saat 18:00 e kadar) tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacaktır. Bu kuraya sadece kadrosu Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunda ve İstanbul ili dışında bulunan personelin başvuruları kabul edilecektir. İstanbul ili içerisindeki başvurular kabul edilmeyecektir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.