Şahan-Selin Gökbakar Çiftinin İkinci Çocuğu Dünyaya Geldi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile Selin Gökbakar çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi. Ünlü komedyen, müjdeli haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. İşte detaylar ve Gökbakar'ın paylaşımı.

Yayınlanma:
Şahan-Selin Gökbakar Çiftinin İkinci Çocuğu Dünyaya Geldi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar bir kez daha baba oldu.

Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar doğum yaptı. Dünyaya gelen kız, Şahan Gökbakar-Selin Gökbakar çiftinin ikinci çocuğu. Şahan Gökbakar, mutlu haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ve kamuoyu ile paylaştı.

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla şu ifadelere yer verdi:

"Canım kızım hoşgeldin... Ömrün güzel olsun, sağlık ve başarı dolu, mutlu bir hayat aksın önünde... Vicdanlı ve iyi bir insan ol canım kızım. Yürekli ol. Merhametli ol. Sevgi dolu ol. İyi huylu ol..Hep gülümse inşallah... Aslında ne söylesem ne dilesem boş, sen sadece ANNEN gibi ol yeter bana...Hayatımda tanıdığım en güzel kalp ANNEN'de çünkü. Hep çok sev anneni kızım, hiç üzme. Seni bana o verdi, kıymetlimdir unutma...Seni cok seviyorum kalbimi pembeye boyayan minik prensesim..."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, magazin haberlerinden, ekonomi haberlerinden, politika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.