Sakarya'nın Akyazı İlçesinde Bir Evde Patlama Oldu: 6 Yaralı

Sakarya'ya bağlı Akyazı'da bir evde patlama meydana geldi. Akşam saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle 6 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Sakarya'nın Akyazı İlçesinde Bir Evde Patlama Oldu: 6 Yaralı

Son dakika haberi Sakarya'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Sakarya'nın Akyazı İlçesinde bir evde gençlerin uğraştığı çakmak gazı tüplerinden gaz yayıldı. Tüplerden yayılan gaz nedeniyle bölgede patlama meydana geldi. Evde hasara neden olan patlamada, 6 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Bugün akşam saatlerinde Sakarya'nın Akyazı İlçesinde bulunan Alaağaç Mahallesinde meydana gelen olayda, Cabir Kılıçkeser'e ait evde bulunan gençler, çakmak gazı tüpleriyle uğraşırken etrafa gaz yayıldı. Bu sırada gençlerden biri, sigara içmek için çakmağı çaktı. Evdekiler çakmağı çakınca evde patlama meydana geldi. Evde hasara neden olan patlamada, Onur Kılıçkeser, Adem Kılıçkeser, Hasan Sayılı, Kadir Sayılı ve kimlikleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarmanın evde yaptığı incelemede, çok sayıda çakmak gazı tüpünün olduğu tespit edildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, politika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Sakarya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.